Gume

A što nebi bilo, ali i sam pad nebi bio prijatan:haha:.

pozdrav svima nov sam na forumu nadamse da sam se dobro predstavio
hteo bi da pitam za broj telefona radnje u bijeljini koja prodaje traktorske gume (indijske,kineske)treba mi 11.2 x 28 za 539

pozdrav svima nov sam na forumu nadamse da sam se dobro predstavio
hteo bi da pitam za broj telefona radnje u bijeljini koja prodaje traktorske gume (indijske,kineske)treba mi 11.2 x 28 za 539
00387 55 240 222 je broj Vuk komerca u Bijeljini.A imas i ove Agrotehnika 00387 55 228 321.

Agrotehnika ima fantastičan izbor guma, cijene jesu malo jače ali zato nema šta nema. Ja sam tu kupio 14.9-30" za Hurlimana, samo sam tu našao tu dimenziju.

Nisam bas siguran mislim da je negdje oko 140_150 evra indijska, a recimo Petlas 160.Mogu ti sutra tacno provjeriti.

Koliko su sad 12.4-28"? Ako nekad budem imao para da mijenjam gume na 539, obavezno ću mu nabaviti 12-ke jer on više ne radi teške poslove.

Bole ni kod nas nisu skuplje od 150e za 11.2 28 letos sam onako iz radoznalosti u Pecincima gledao takvu Trayal za 15 000din + sto bi sad van sezone mogao da padne popust od bar 10%.

Pazario pre nekoliko dana Mitas 23.1-26 , 14pr, cena prava sitnica 97.600,00 komad... Ali kada se mora...

I ove su tubeless, a Kultor mislim da nemože da se meri sa njima. Jesenas sam jedva završio sezonu sa starom Rumunkom, bukvalno sam zadnji dan radio na rizik da nedođem na njoj kući (sa obe strane ispucala između svake ripne po dva puta, i sažvakala platna). Sad sa obe nove mislim da ću biti miran duže vreme :osmeh:. Inače sam ih čekao od novembra, i na kraju ih uvezli samo dve, kao za mene, pa nisam propusti priliku.

Nazad
Vrh