Gume

Ljudi koliko kostaju gume 14-9-28 za ursusa c360,jel neko kupovao skoro?
pitao sam skoro u jednoj prodavnici u cupriji,14,9-28 sa osam platna kosta cinimi se 36-37000 dinara i to su bile tigrove ili trajalove a od 10 platna 16,9-28(takodje mogu) oko 48000dinara i jedna i druga su prava sitnica:ppozdrav::haha:

vala bas,vise kostaju dve zadnje gume nego cela generalna,ja imam srecu da su mi jos uvek dobre(solidne)zadnje gume,nadam se jos dve-tri god da isteraju i bicu prezadovoljan s obzirom da traju vise od 25 god,traktor nije vozen sve do prosle godine kada sam ga kupio od coveka jos uvek su mu dobri kramponi a marka je rekord

Stigle nove cipele za IMT
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Ne smijem ni da mislim...prije sedmicu-dvije sam vidio cijene nekih 12.4-28" pa sam se pogubio koliko su skupe, a još su bile i kojekakve lijeve marke, pošto su tek ove markirane na 38"...

Sve gume su prosle godine poskupele u pm.Ovima je cena 140000 din sa pdv za 1 komad.Original goodyear-ke se raspadaju i morali smo ih promeniti.

auuu...mi smo pretprosle godine platili oko 70-75 ooo rsd 18.4-38...ovo je duplo!nase su barum,a ovo je ipak marka...

Ruske voltyre su mi bile oko 2000 din jeftinije od ovih a mislim da ih nema smisla porediti.Ipak taj traktor ima oko 9000 kg i nosi setvospremac od 8,2m za koji neznam tezinu ali kad ga podignem znatno se utinje.

Na rusu82 prednja felna stari tip zvezda u sredini,sad imam montirane 8,00x20 hteo bih sire gume da montiram do koje se mere moze otici u sirini mislim dali bi se mogla montirati ona 11,2x20 ili je max 8,3x20 zadnje su mi nove 13,6x38 zbog repe uzi balon .Molim da mi odgovori neko ko sigurno zna jer Sulok vulkanizer nema pojma

Nazad
Vrh