Gume

Moje su iz 2015 (12.4) i 2020 (14.9). Kupljene na bruskom putu, daje i garanciju i posle garantnog roka, verovatno radi u trayal pa moze da zameni...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Izgledaju dosta dobro nakon toliko godina, a verovatno dosta radiš sa njima. Isto uzimam u prodavnici na Bruskom putu, najpovoljniji su, a rade i montažu i prevoz.
Uzeo sam pre tri godine kod njih Trajalove 7.50-16 za prikolicu, za sada ne pokazuju znake propadanja.

Zna li neko u čemu je razlika između klasičnih pravih krampona i zakrivljenih i koji bi bili bolji u mom slučaju? Imaju li zakrivljeni neku prednost u oranju?

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Imam trojalove gume na imt 539 2018. god stavljene nove isto izgledaju kao kod kolege paracinac samo da uvek budu napumpane, da ne budu meke jer tad pucaju

Ma ne, samo uvek pre neke odluke dobro sve proverim, a ponekad malo preteram.

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Ove Trayal su gore od 2018, ripna je dobra jer traktor ne radi puno, ali su već jako ispucale, što je razočaravajuće.
A grip je katastrofa.
Prije su bile gore Taurus radijalne, još pokojni djed negdje nabavio, s njima je to bio drugi traktor.
S ovima jedva izvuče praznu prikolicu.

Savet ili iskustvo sa novim Rekord gumama.
Imam izbor Cultor 8 platana 33500din ili Rekord 10 pl. 32500 u pitanju je 14.9/28.

Ja sam zadovoljan sa cultor,imam ih i na traktoru i na prikoicama...
Imam i rekord veliku na kombajnu ništa joj ne fali već 4 godine,al mislim da sam zajebao,ne sviđa mi se nešto...na kinezu prednje se pojele za dve godine brže nego original kineske...

Kineske su RekordAsiv , imao sam prednje na rusu čim su počeli da ih prodaju, dobra je guma, nisu ispucale ali su se brzo trošili kramponi.
Ne znam kakve su sad.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh