Gume

Jel zna netko gdje bih mogao naći duple kotače za John Deere 42 cola ? U biti nebitno za koji traktor, samo da su 42 cola.

Pozz

Hvala, probat cu nazvat ali nisam optimistican da imaju za John Deere, vise mi se cini da su fokusirani na Belaruse.

Pozz

Gde ima da se kupe prednje gume za rusa 13.6/20? Da li ima da se kupe neke kvalitetnije a da su te dimenzije (mere)
kao i ruske? Gume od dva proizvodjaca, istih brojeva, nisu istih dimenzija :sta: A meni je to bitno zbog prednje vuce.

Molim znalce za pomoć!Za prikolicu mi trebaju neuobičajene gume,obim felne je za 15 mm veći od šesnaestke tako da guma šesnaestka ne leže dobro i prikolica "skače".Na starim gumama ja ne razaznajem nikakve oznake.Zna li neko koja je to zapravo veličina i ima li negde da se nađe?Gume nemaju krampone nego uzdužne pruge (useke).Napominjem da sigurno šesnaestka ne može da se "nabudži" jer bi je mi do sada nabudžili.Jedan vulkanizer me je uputio na vojni otpad u Temerinu,tamo nemaju.

Banatski te gume će ti uvek praviti problem, nego poslušaj mene ovako blesavog i nađi na otpadu felne od zastavice mogu i sa razlokanim rupama i kod strugara izvadi srca iz tvojih i tih felni i ucentriraj i povari, i samo vozi jer to ti je najbolje rešenje (po meni) i uvek možeš naći tih guma od zastavice.

Ako su VOLTYRE onda ih mogu preporuciti imam ih na oba traktora kao prednje i odlicne su,na jednom imam one sa 4 reda sara,a na drugom sa 3 reda.

e,sad pa ne znam tacno,znam da je nesto tako :haha: Sutra cu da vidim,pa cu javiti...

Ako su VOLTYRE onda ih mogu preporuciti imam ih na oba traktora kao prednje i odlicne su,na jednom imam one sa 4 reda sara,a na drugom sa 3 reda.
ne bih se slozio...prednje na rusu imamo voltyre,jako brzo se trose sare,a dok je bila neka druga ruska guma(no name)
nije bio taj slucaj.napominjem da je prednji trap nastelovan kako treba,da ne dodje do zabune.

Nazad
Vrh