Fali ti samo ona uzrečica od pere vesa Aj zdravo. Govoriš li za poljo program ili auto?Miselin i Bridzston prave najbolje gume i kraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fali ti samo ona uzrečica od pere vesa Aj zdravo. Govoriš li za poljo program ili auto?Miselin i Bridzston prave najbolje gume i kraj.
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Nokian/iLine.htmNeki predlog za auto-gume u dimenziji 205/55/16, ljetnje? Nasao ovdje u BN, michelin 150 km, goodrich 110, i tigar 95, sta mislite o goodrich-u ili da se pruzim do michelin-a?
Ima li netko iskustva s Dunlop gumama? Konkretno 205/55-16, ljetna.
[/URL]
Ovo mi djeluje kao povoljna kupnja.
Ja sam ih vozio u dimenziji 225/45 17, bio sam zadovoljan, čak možda bolje i od Bridgestonea meni koje već druge vozim slučajno i one imaju toliko loš protok vode, ovako su dobre i drže se i sve, ali aquaplaning užas. Od mene preporuka za Dunlop.Ima li netko iskustva s Dunlop gumama? Konkretno 205/55-16, ljetna.
[/URL][/URL]
Ovo mi djeluje kao povoljna kupnja.
Мора да си се са Дејаном чуо они раде све на гумама. На камионске лепе газећи слој, мени су већ неколико тракторских гума одрадили да се прво није познало, а друго те гуме се још котрљају на тракторима. Исто све препоруке за фирму Пнеутеч.Dulka, ja sam danas preuzeo gume, posalo ih u Vrbas firma Pneutech (tako kešto) ,ljudi su odradili posao profesionalno, kod nas u okolini nema majstora za to! Čoveku poslao slike, video da može da odradi, sve rešio telefonom... Moja preporuka... Imam broj ako ti treba javi
Kod nas bi to bilo upola cenePošto je kod vas demontaža i montaža traktorskih guma kod vulkanizera? Ja sam nedavno platio 4800 din. za zamenu sve 4 na rusu (da skine stare i stavi nove gume), pa mi se činilo da je to malo skupo, al' sad opet možda i nije kad vidim koliko npr. zidari traže za njine poslove...
?Kod nas bi to bilo upola cene