Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može slobodno!!!Širina felne gde naleže guma na 20.8 r38 je 18" (457mm)a felna za gumu 18.4 r38 treba da je široka 16"(406mm) ako sam iskopao tačne podatke.Hoce čovek da kupi felne od mene i da montira uze gume na njih pa me pita da li to može tako a ja stvarno nemam iskustva sa time.
Da.Jesu to one, šara kao kocke čokolade?
Код мене то није ишло, стално је цркавала унутарња док нисмо купили унутрашњу 15.5 38.Kupio sam nove Belshina 15.5R38 gume. Sa njima sam dobio unutrašnje 13.6-38.
Ima li to neke veze, odnosno da li mogu te unutrašnje 13.6 da idu na spoljašnje 15.5?
Logično mi je da bi i unutrašnje trebale da su 15.5-38, pa ili su pogrešne poslali, ili nabavljaju samo te manje jer su možda jeftinije...
Nema tu danas nista pogresno slucajno, poslali su manje jer su jeftinije, ako na njima ne pise da mogu ina 15.5, trazi da ti zamene... danas da bi bio ispostovan kao kupac treba da da budes inspektor i da predvidis unapred gde sve mogu da te zajebu i da to sprecis....Kupio sam nove Belshina 15.5R38 gume. Sa njima sam dobio unutrašnje 13.6-38.
Ima li to neke veze, odnosno da li mogu te unutrašnje 13.6 da idu na spoljašnje 15.5?
Logično mi je da bi i unutrašnje trebale da su 15.5-38, pa ili su pogrešne poslali, ili nabavljaju samo te manje jer su možda jeftinije...
Koliko dugo ih koristiš? Ili si negde čuo, pročitao?Toyo je za koplje ispred svih…
Sent from my iPhone using Tapatalk