Onda mogu dijagonalne bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako su rusi 82 isli na dijagonalnim 40... Mislis zbog udobnosti il nesto drugo?Ako ide 40 km/h moraš radijalne.
Poslednji put sam narucio (a i kupili na kraju) znj gumu slicnih dimenzija (12.4, R 28) za tacno 35000... Par... Zamena home al' ne office. Naravno ni blizu ovog kvaliteta nisu.35000 sa montazom...
Pa jesu stavka zato se i razmisljam, tebi su verovatno jos malo vece nego kod mene na Silveru, prednje 480/70R28 zadnje 520/80R38..Gume su baš ozbiljna stavka.Uzeo sam prošle jeseni nove prednje za D.F a po pravilu sam trebao i zadnje ali malo morgen ću da ih menjam u paru.
I koja je cena?Ja juce gledam cene dijagonalnih i radijalnih u dimenziji 18.4 R34. Moracu Case-a obradovati na jesen sa novim. Radijalne mi se nesto ne uklapaju u budzet tako da ce verovatno dobiti Mitas ili Cultor dijagonalnu.
Da, na širinu traga mislim.Mislis na sirinu traga sa ovim tockovima?
Sto se tice Ariona tu tek treba da steknem ''dojam'' , ima tek oko 60 rs.
Namesteno je na 150 cm. Tako mi treba. Mogu sa ovim gumama i na 70 i na 50, mada meni treba samo 70. Nece one gaziti vise od 34 cm. Videcu kako zaista izgleda kad ih montiram. Jedino u ovoj dimenziji nije bas najidealniji procenat brzine kotrljanja. Trebalo bi da se prednje gume vrte max do 5% brze od zadnjih, ali je optimum do 2,5 %. Ova kombinacija je na oko 4% po papirima.