Gume

Na spremaču su mi gume 4x8.Interesuje me koje bi druge opcije mogle ići i koje postoje ,a da se ne menjaju felne.

Ljudi trebaju mi gume 20.8 R 38.. polovne da su dobro ocuvane. Zna li neko gde mogu da se nadju i kako se krece cena? Hvala

sepa je napisao(la):
Ljudi trebaju mi gume 20.8 R 38.. polovne da su dobro ocuvane. Zna li neko gde mogu da se nadju i kako se krece cena? Hvala

Kod Sukura u Beceju komplet tockovi od 'duplaka' IMT-a 5270, 5360. Mislim da ima negde broj telefona postavljen...

Bubu je napisao(la):
sepa je napisao(la):
Bio sam kod njega..ima felni ali nema guma. Jedna ima ali trula je,staro je to bar 30 godina :D

Kod Sukura u Beceju komplet tockovi od 'duplaka' IMT-a 5270, 5360. Mislim da ima negde broj telefona postavljen...

Onda je sve rasprodao posto je navala sada za te duple tockove.

@miroslavk

Pogledaj u temi otpadi poljomehanizacije, mislim da sam tamo video.. U svakom slucaju mislim da je najbolje da odes do njega...nije bas merodavno preko telefona..

Pomoc! dali neko zna prodavnicu ili vulkanizera ili bilo koga drugog ko bi mogao imati rekordovu spoljnu gumu 7.50x16? kupio sam jednu pre dve godine i sad ne mogu nigde da nadjem jos jednu da bi mi bile jednake...

sinisa1979 je napisao(la):
Pomoc! dali neko zna prodavnicu ili vulkanizera ili bilo koga drugog ko bi mogao imati rekordovu spoljnu gumu 7.50x16? kupio sam jednu pre dve godine i sad ne mogu nigde da nadjem jos jednu da bi mi bile jednake...
GAVRILA PRINCIPA 56
PRODAVNICA REKORD 2
6685 341
DIREKCIJA NOVI SAD , TEMERINSKA 49
021/442 299
prostor15@neobee.net
probaj ovde da naručis pa da ti pošaljju :cao:

Nove naravno
Post je spojen: [time]1299357121[/time]

akva6v.jpg

Prečnik je uokviren,mera je izražena u milimetrima!

Zna li neko kako se kreću nove gume balonke za zmaj prikolicu? koju da uzmem Mitas, Goodyear, ili neku drugu?
u nedelju vašar kod nas pa malo da raspitam .... Hvala!!!

Nazad
Vrh