Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sepa je napisao(la):Ljudi trebaju mi gume 20.8 R 38.. polovne da su dobro ocuvane. Zna li neko gde mogu da se nadju i kako se krece cena? Hvala
Bubu je napisao(la):Bio sam kod njega..ima felni ali nema guma. Jedna ima ali trula je,staro je to bar 30 godinasepa je napisao(la):Ljudi trebaju mi gume 20.8 R 38.. polovne da su dobro ocuvane. Zna li neko gde mogu da se nadju i kako se krece cena? Hvala
Kod Sukura u Beceju komplet tockovi od 'duplaka' IMT-a 5270, 5360. Mislim da ima negde broj telefona postavljen...
GAVRILA PRINCIPA 56sinisa1979 je napisao(la):Pomoc! dali neko zna prodavnicu ili vulkanizera ili bilo koga drugog ko bi mogao imati rekordovu spoljnu gumu 7.50x16? kupio sam jednu pre dve godine i sad ne mogu nigde da nadjem jos jednu da bi mi bile jednake...
nove ili polovne?Danijel.V je napisao(la):Pozdrav , dali neko zna gde mogu da nadjem gume 360/70 R20 za prednju vucu ?