Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemaš baš mnogo izbora....miroslav k je napisao(la):Na traktoru imam gume 18.4 R 38, e sad ako bih hteo da ubacim neke sire gume ustvari ne sire nego mnogo siroke da sluze za povrsinsku obradu, zna li neko koje dimenzije bi trebale da su te tockove (gume) da bi se uskladili sa prednjom vucom.?
miroslav k je napisao(la):@mityoo
nisam mislio da budu R38 svakako moram menjati sire felne, nego recimo da budu r36 pa da su balonke ali mora biti precnik identican kao na r38, ne znam jesi li shvatio
Jesam, i ponudio sam ti najpribližnije moguće.... Sve ostalo ima veće odstupanje od zadatih mera.... Ima gume koje su šire od ovih što sam ja naveo ali je razlika u obimu preko 200mm a tom se već prednja vuča neće radovati!miroslav k je napisao(la):@mityoo
nisam mislio da budu R38 svakako moram menjati sire felne, nego recimo da budu r36 pa da su balonke ali mora biti precnik identican kao na r38, ne znam jesi li shvatio
Miroslave ova varijanta što je Nikola predložio i ja podržavam kao dobro rešenje.nikola ilic je napisao(la):Ta ti je solucija jako skupa,kupi lepo felne od rusa i nađi stare 18.4 distancere ti napravi majstor,i eto duplih točkova.
dobro je resenje ali cu biti siri od 3 metra sto bas i nije dobro,Mića967 je napisao(la):Miroslave ova varijanta što je Nikola predložio i ja podržavam kao dobro rešenje.nikola ilic je napisao(la):Ta ti je solucija jako skupa,kupi lepo felne od rusa i nađi stare 18.4 distancere ti napravi majstor,i eto duplih točkova.