Gume

djole.b je napisao(la):
Treba mi polovna zadnja guma za MTZ 80, 15.5-38 Ako neko moze da mi da informaciju gde mogu da je kupim, bio bih zahvalan, hvala.
Imam ja jednu polovnu ako se nisi već snašao :ppozdrav:

7,5 sira guma mocnije bi izgledo traktor ali bi bilo tesko upravljati,mada nemas potrebe stavljat 7,5, 6,5 bi mu bile odlicne

stiv1983 je napisao(la):
Kosjerac je napisao(la):
stiv mogu od toma vinkovića ali one 6.50x16 ili od imt moto kultivatora zadnje one su isto 6.50x16.
dal je bolje staviti 7.50
Ja sam imao 6.50, ali i ona je jako blizu rukavca, 7.50 mislim da ni nemože stat osim ako se felga ne izbaci malo van s distancom i sl.. Al tad se dobije još teži volan..

6.00 su za njega super, i to one s 3 crte, kako i je orginal..

CULTOR je bivsi GALAXY. JAAKO dobre gume u malim dimenzijama, 11, 12, 13 28" ovdje ih svi kupuju, i jako su se dobre pokazale.

Ja imam te Cultor ali 14.9-28, nove su imaju dobru šaru. Onako djeluju mi dosta mekane, vrijeme će pokazati kakve su.

Pokušao sam se snaći u ranije postavljenoj uporednoj tabeli ali ne ide.Molim za pomoć u vezi ovih dimenzija guma:600/55-38 coli
Koje bi to gume u prevodu bile recimo 18.4x38?

U nisam dobro napisao.Našao sam gume na prodaju i piše 600/55-38 coli ,a meni su na traktoru 18.4x38.Koja bi razlika bila?

Ma nisam pitao za cenu dok se ne raspitam bi li odgovarale.Znači ni da ne pitam.
Hvala na trudu :cao:

Interesuje me sta mislite o TRAYAL-ovim gumama BEST?...ili ipak RUMA guma za IMT 539? Znaci razlika u ceni je celih 3.300,00din:haha: Navodno taj BEST je odlicna nova guma na trzistu...zahvaljujem svim dobrim ljudima na sugestije...ziveli

haklberi je napisao(la):
Interesuje me sta mislite o TRAYAL-ovim gumama BEST?...ili ipak RUMA guma za IMT 539? Znaci razlika u ceni je celih 3.300,00din:haha: Navodno taj BEST je odlicna nova guma na trzistu...zahvaljujem svim dobrim ljudima na sugestije...ziveli
Ja imam Trayalove gume na imt 533...pre njh su bile Ruma...Neuporedivo su bolje Trayalove...Rumaguma sam moraop zameniti posle 5 godina jer su ispucale zice iznutra...Prve gume na njemu,fabricke su bile Continental i trajale su od '74-'98g.

Znaci Trayalova guma je proverena...u medjuvremenu sam proverio u pitanju su bile gume na akciji...12.670,00

Ja sam jesenas stavio nove na 533 i jedino što mi se nesviđa je da se od stojanja u mestu deformiše pa posle poskakuje traktor...

Klocne rešavaju taj problem. Mislim, ako te ne mrzi da se igraš sa dizalicom.

Nazad
Vrh