Imam ja jednu polovnu ako se nisi već snašaodjole.b je napisao(la):Treba mi polovna zadnja guma za MTZ 80, 15.5-38 Ako neko moze da mi da informaciju gde mogu da je kupim, bio bih zahvalan, hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja jednu polovnu ako se nisi već snašaodjole.b je napisao(la):Treba mi polovna zadnja guma za MTZ 80, 15.5-38 Ako neko moze da mi da informaciju gde mogu da je kupim, bio bih zahvalan, hvala.
dal je bolje staviti 7.50Kosjerac je napisao(la):stiv mogu od toma vinkovića ali one 6.50x16 ili od imt moto kultivatora zadnje one su isto 6.50x16.
Ja sam imao 6.50, ali i ona je jako blizu rukavca, 7.50 mislim da ni nemože stat osim ako se felga ne izbaci malo van s distancom i sl.. Al tad se dobije još teži volan..stiv1983 je napisao(la):dal je bolje staviti 7.50Kosjerac je napisao(la):stiv mogu od toma vinkovića ali one 6.50x16 ili od imt moto kultivatora zadnje one su isto 6.50x16.
Ja imam Trayalove gume na imt 533...pre njh su bile Ruma...Neuporedivo su bolje Trayalove...Rumaguma sam moraop zameniti posle 5 godina jer su ispucale zice iznutra...Prve gume na njemu,fabricke su bile Continental i trajale su od '74-'98g.haklberi je napisao(la):Interesuje me sta mislite o TRAYAL-ovim gumama BEST?...ili ipak RUMA guma za IMT 539? Znaci razlika u ceni je celih 3.300,00din Navodno taj BEST je odlicna nova guma na trzistu...zahvaljujem svim dobrim ljudima na sugestije...ziveli
Pogodio si u srž problema...Attila M. je napisao(la):Klocne rešavaju taj problem. Mislim, ako te ne mrzi da se igraš sa dizalicom.