grunt
Član
Предпрошле год код шулока сам купио предње гуме за Руса платио сам бекс само 500дин....Шулок је солидан играч са избором гума и ценама....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bex donosi, meni su doneli komplet od 4 nove za auto...Ja bih pre rekao da nece nijedna, zvao aks nece, zvao beks nece, konkretno prednje za kombajn
Samo ih probaj podici,mnogo su teže od ostalih,ovaj put sam njih kupio.Kakvo je Vase misljenje za gume KAMA Ruske 6.00-16 prednje za imt 539 cena je 5.300 din. po komadu. Ove CULTOR mnogo brzo se potrose i skuplje su.
Ja koristim tečnost za sudove,pomešam sa malo vode i nanesem četkom,a može i ovo što Sremac kaže.Čime mažete felnu kad montirate spoljnu traktorsku gumu?
Nisu Kama nego sam uzeo Ruske Voltyre isto sa garancijom kod Galeta u firmi.Panonac gde si kupovao te Kama gume?
Tovatnom mascu ili rastopljenim sapunom.Stime sto imas bas tovatnu mast za montazu guma.Čime mažete felnu kad montirate spoljnu traktorsku gumu?
Kod nas svinjska mast neprevaziđena.Čime mažete felnu kad montirate spoljnu traktorsku gumu?
Ja bih rekao da je to samo stari i novi tip oznake, ako se ne varam..Da li ima razlike izmedju ove dve gume 18.4/15-34 i 18.4-34?