Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Voltyre 4 komada-poderale se do kraja,ali nisu popucale,mogu da se koriste jos...belshina 4 komada-poderane do pola sare,sve 4 ispucale do te mere da nisu za dalju upotrebu.to je moj slucaj,e sad za druge ne znam...Sve i jedna Belshina je mnoogo bolja nego voltyre.
E ovo jesam zaboravio-13,6 38 ima na T40 voltyre,one jesu zaista ispucale,ali ne kao belshina...15,5 38 i 11,2-20 su ok.sve u svemu,treba te ruske poceti izbegavati...ima toliko brendova koji se probijajaju u ceni ili koji dinar vise...I mi imamo lose iskustvo sa 13,6 38 voltyre.
13.6 38 Raspadaju se pucaju i razilaze na falcu posle 4-5 godina.8-redna Maja,1000 lit prskalica nošena... Original trelleborg na case 105-ici 18.4 34 popucale i raspale se posle 3-4 godine.
To je marka buducnosti... salim se kod mene u dvoristu od novih guma samo cultor u zadnjih 5 godina, a kupio am ih bar za 700.000 din. Ni jedna me jos nije izdala.veci problem mi je sa unutrasnjim, oce da puknu same od sebe.kakve su sad cultor? trebale bi mi 12.4-28, trayal mi se ne svidja nikako, a good year ne znam dal imaju gde da se uzmu te dimenzije
Ako se dobro secam 5 mm treba da bude manji raspon napred nego nazad,e sad kad mi je bio serviser pre par godina mislim da je napomenuo da ima veze i kolike su dimenzije guma...Да ли неко зна како треба да се подеси предњи трап на трактору тј. која разлика треба да буде између предњег и задњег дела предњих гума у мм?
Мислим да смо отприлике толико и наместили. Хвала на информацији....Ako se dobro secam 5 mm treba da bude manji raspon napred nego nazad,e sad kad mi je bio serviser pre par godina mislim da je napomenuo da ima veze i kolike su dimenzije guma...
Ako koristis belshinu i voltyre itekako koristis dijagonalne gume...Ja sve pisem za radialne gume.Dijagonalne ne koristim.
Da,pise...predstavnik jedne vrlo ozbiljne firme koja radi distribuciju guma za Balkan mi je napomenuo da se oni sluze takoreci prevarom,te da oznakom R poturaju gumu koja nema karakteristike radialne,ali ide u kompletu sa unutrasnjom gumom...a svi znamo da sve i jedna ruska guma dolazi u kompletu.i kod mene PISE da su radial,ali izgleda da nisu...mogu vam dati broj telefona,cisto da proverite info.To nije tacno. Kod mene su i Belsina i Voltajr radijalne.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока