Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
...Prednje uvek duvam na 2-2.2bara a zadnje izmedju 3-3.5Bara nikakvih problema nije bilo da ne cuje zlo.
NIje losa,tvdja malo,ali se ne kruni kao belshina,za tri godine bez zamerke.dimenzija 15,5/38,i napomenucu da tokom cele godine nosi dosta tereta na njima.Od 5 ruskih proizvodjaca za koje znam,deluje najkvalitetnija.I malo se naduvaju naspram prostora izmedju ripni, za skakutanje posle mirovanja sam mislio na dijagonalne sto imam, radijalne su mi ok skroz. Ima li nemko KAMA gumu? Pise da imaju 2 godine garancije, radijalna navodno.
http://www.galeruma.rs/index.phpA jel može naki info gde kupujete gume?
Imas kod Fofa jos si ti tamo u Topli odma ti i namontira kod nas je znao da dodje kuci sa kombijem i da zamene gume u dvoristu,a tada su nam rekli i da dolaze u njivu ako treba!Dosta korektan sa cenama i ima dosta dobar izbor marki guma!A jel može naki info gde kupujete gume?
Zadnje ako su tubeles se duvaju do 2,5 bara samo pri montazi inace normalan radni pritisak za njih je izmedju 1,6 i 1,8 bara.