AcA OPEL
Član
@SaleCar, nadji mi te gume 225/75 R16 C koje imaju nosivost po 2000-2500kg. Ja sam do sad nalazio da najvise imaju nosivost oko 1400 kg i nikako nisam uspeo da nadjem neku da joj je veca nosivost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cultor 7,5-16 imam na kikindi 5-6 godina...dobro se drze u svakom pogledu.Drugari, šta je najbolji odnos cena -kvalitet za kikindu 7.5 R16 ? Nešto sam razmišljao da uzmem Trayal ,šta mislite?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
.... i stavim novu trayal-ku koja mi je juče geknula.... Jbt nije stigla ni one iglice na gaznoj površini da potroši a prsla! E pa gospodo iz Trayala,(nadam se da neko čita) znate kada ću kupiti opet nešto iz vašeg proizvodnog programa? Nikad pa ni onda!Btw jedna 6.00x19 progledala.....
https://www.coningdoo.co.rs/mitas-td-13-9-50-32-6-r-ak/
Ako nekome trebaju jako povoljno ,ne znam u čemu je fora ali najeftinija te dimenzije je neka dnjeprošina 18-19000,ja naručio 2 .Još samo felne da kupim.
Ja čekam al majstor ko da ih je u Peštu odneo,treba sejat samo se felne čekaju.Znas gde ima felni, jos samo da majstor preradi na rupe za Rakovicu
Ma nemam garanciju zato što sam kupio na vašaru pre par godina i držao je u rezervi za ovu Rekord-ovu koja je možda još originalna (1979).A garancija, hoce li važiti? Btw, je l ti i ona u garanciji "pogledala"?