AcA OPEL
Član
@SaleCar, nadji mi te gume 225/75 R16 C koje imaju nosivost po 2000-2500kg. Ja sam do sad nalazio da najvise imaju nosivost oko 1400 kg i nikako nisam uspeo da nadjem neku da joj je veca nosivost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cultor 7,5-16 imam na kikindi 5-6 godina...dobro se drze u svakom pogledu.Drugari, šta je najbolji odnos cena -kvalitet za kikindu 7.5 R16 ? Nešto sam razmišljao da uzmem Trayal ,šta mislite?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
.... i stavim novu trayal-ku koja mi je juče geknula.... Jbt nije stigla ni one iglice na gaznoj površini da potroši a prsla! E pa gospodo iz Trayala,(nadam se da neko čita) znate kada ću kupiti opet nešto iz vašeg proizvodnog programa? Nikad pa ni onda!Btw jedna 6.00x19 progledala.....
https://www.coningdoo.co.rs/mitas-td-13-9-50-32-6-r-ak/
Ako nekome trebaju jako povoljno ,ne znam u čemu je fora ali najeftinija te dimenzije je neka dnjeprošina 18-19000,ja naručio 2 .Još samo felne da kupim.
Ja čekam al majstor ko da ih je u Peštu odneo,treba sejat samo se felne čekaju.Znas gde ima felni, jos samo da majstor preradi na rupe za Rakovicu![]()
Ma nemam garanciju zato što sam kupio na vašaru pre par godina i držao je u rezervi za ovu Rekord-ovu koja je možda još originalna (1979).A garancija, hoce li važiti? Btw, je l ti i ona u garanciji "pogledala"?