Bobo
Član
Kud si sa starim gumama? Ja vec dulje vrijeme trazim dvije potrosene 14.9-28 ali ih nigdje nemogu naci. Kolega mi trazi za radijalne s 1cm sare 600kn po komadu sto je meni puno s obzirom za sta ce se koristiti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kud si sa starim gumama? Ja vec dulje vrijeme trazim dvije potrosene 14.9-28 ali ih nigdje nemogu naci. Kolega mi trazi za radijalne s 1cm sare 600kn po komadu sto je meni puno s obzirom za sta ce se koristiti...
Ma meni trebaju dotrajale gume max 2cm ripne nista preko toga...
Posalji slike i reci cjenu, ako kome trebaju da znam reci.
Cim spominjes "neke djelove" visokog pluga, znaci da trebas noge visoke da povisis 754... To ja ne mogu naci. da je 757 u pitanju to jos i nekako znam gdje ima razbucanog...
Ma ove gume su mi predobre za ono sto ja zelim s njima raditi. Cijena je korektna za stanje guma tu nema greske.
Dali bi nešto dobio ako bi na mtz820 stavio gume kao što su na euroluxu?Trebao bi da menjam i prednje i zadnje...
Ja sam stavljao sa kombija c teretne.Cene neznam posto su gume sa mog kombijaGde ima jeftinih polovnih guma 6x16? Treba mi za kikindu