MONTOYA
Član
Bilo je po oglasima dosta povoljno tih 38-ca sa upolovačenom šarom....bolja ti za te stvari i ne treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@577 gde uzimas gume? Meni isto trebaju za 560 ali prednje doduse....sta je oznaka ova poslednja? 7.50-16/8 D-55 i 7.50-16/8 D-57?? D-55,D57? Vidim da je razlika i u ceni. Trebaju mi vodilje (ako se tako zovu) prednje...ne mogu na staroj da nadjem tu oznaku sa D...
* Koliko sam sad nasao na netu, D57 mu dodje guma sa kramponima kao na zadnjim ockovima, to je valjda za prednju vucu...e sad nije neka razlika u ceni, da li je neko uzimao takve za traktor bez prednje vuce i da li to ima ikakvog efekta ili ce biti bzv?? Ja imam one standard, sa tri sare kao...
@577 gde uzimas gume? Meni isto trebaju za 560 ali prednje doduse....sta je oznaka ova poslednja? 7.50-16/8 D-55 i 7.50-16/8 D-57?? D-55,D57? Vidim da je razlika i u ceni. Trebaju mi vodilje (ako se tako zovu) prednje...ne mogu na staroj da nadjem tu oznaku sa D...
* Koliko sam sad nasao na netu, D57 mu dodje guma sa kramponima kao na zadnjim ockovima, to je valjda za prednju vucu...e sad nije neka razlika u ceni, da li je neko uzimao takve za traktor bez prednje vuce i da li to ima ikakvog efekta ili ce biti bzv?? Ja imam one standard, sa tri sare kao...
Te gume ko god je kupio hvali.Obuli smo rusa BKT Agrimax linija, Rt765 šara dimenzija 380 70 r20
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ne. Za steyr-a. Za predsetvenu pripremu.Treba ti za dvanaestoredu masinu?
Nisu ni duplo skuplje. Stabilna ekonomijaCultor 16.9/30 2013-2014 kostala 31000 sa pdv,a sada ista ta guma 41800,je*** im i seme i pleme.
48000 1 komadDragane koliko su placene radijalke dobra guma
Postoji slična dimenzija ako se ne varam , ali ide po narudžbini jer su skuplje , a ruska konkurencija jaka. Voltyre,belshina,dneproshina,kama itd.Dali postoje ovakve gume 11.2.20 da te ripne malo vire spolja pa samim tim i deuje kao sira guma,neko je na forumu stavljao takve gume cini mi se da je kolega Ivanz ili neko od kolega iz Hrvatske...