Gume

Sto rece moj sofer, kad se natrci obicno se i naguzi. Da je rodilo ko prosle godine ne bi bilo toliko problema...
Bas tako.A i potetaju neki maleri.Prosle nedelje pozajmim od druga Co2 aparat za zavarivanje da zavarim kombaj kad ono nema Co2 u boci.Odem do Velikog Gradista zamenim bocu i u povratku sa onako punom bocom mi pukne zadnja guma na kolima.Pa vadi bocu na sred puta da bi izvadio tocak da zamenim.Odnesem tocak kod vulkanizera posto se spolja vidi ekser.Kad je vulkanizer skinuo sa felne imam sta i da vidim.Ekser 12 cm duzine prosao kroz sredinu gume i pribio bok sa strane.Pocelo da puca sa strane na savovima i nema krpljenja.A prosle god kupljena nova zimska!

Ajde bre samo kukumavcite tu. Skupa vam jedna ili dve gume. Pogledajte kako se Manjevic pocastio motorcicem da ima da ode na kafu. Definitivno je on najbolji poljoprivrednik na forumu.:osmeh:

Skupila se koja marka pa bi da kupim gume zadnje na fergu a imaju trajalove koje kostaju 280 marak i seha od 330 marak po komadu..Htio sam cultarove al me trgovac odgovara a i sam sam primijetio kod kolege da je kao reda i uza ripna i da se brze trose...

Ljudi gde da nadjem kamionske tubeles gume i felne sto prepravljaju...treba mi za cisternu tj kao za zmajevku?

Ima onaj Goran u Rumi bude na vasaru,htedoh da napisem br.tel.ali sad vidoh da ga nemam menjao sam telefon verovatno mi ostao u onom.
Mozda neko zna od kolega sa foruma.

Samo što je tom na vašaru to nešto skupo, ta prepravljana što menja 10.0-15.3 110€, a komplet točak sa balonkom 10.0-15.3 tubeless 120€

Grunt koja dimenzija te interesuje i koliko ti je to hitno

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

Ima ovde u selu jedan sto je pravio pa da ga pitam pravi li jos. Inace guma 315/60/22.5 je original istog obima kao i 8.25 /20 znam jer sam pre 15 dana stavio jednu na berac

Javicu na pp samo reci koliko jel jedna ili vise

Nazad
Vrh