Kosjerac
Prijatelj Foruma
Dođeš Žiki pivo kada se sretnete.( za informaciju)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde imaju da se uzmu te gume?Da li je neko kupio zadnje traktorske Trayalove gume druge klase? Jako su jeftine ali nemaju garanciju. Prodavac kaže da su druga klasa jer imaju sitnije greške kod livenja i slično...
Već sam pisao da ja imam te trayalove gume II klase već tri godine. I to sam baš kod Slavka iz Kruševca uzimao još mi je i doterao kući pošto mu je bilo usput. Gume su bile nove stare par nedelja i bile su normalnog oblika ništa im nije falilo osim tog vrha krampona koji je malo smaknut. Gume redovno idu u šumu preko panjeva i nose teret na korpi pozadi i sa jednoosovinkom nikakvih problema nema. E sad možda su malo posnije i tvrdje ali takve su im i I klasa tako da razlike nema neke velike. A verujem da sa onim što sam ja njima radio do sada da sam kupio cultor koji je mekši do sada pola krampona ne bi imao