T110
Banned
Suska se da ce Kama da se probije preko jednog velikog dobavljaca i da ce biti pristojna cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vala i ja se cudim sto ih ljudi dizu u nebesa kad nisu nista posebno. Imao sam na traktor zadnje REKORD pa sam kupio nove CULTOR. Odmah sam primetio da hoce da se deformisu kad nekoliko dana ne radim sa traktorom sto ranije nije bio slucaj. Onda kad vozim sve mi traktor ljulja dok ga ne opteretim pa se valjda povrate i posle se normalno ponasaju. Dosta su i mekane pa ko radi po sumi recimo lakse se rasecu. Znaci guma nista posebno nego ne znamo za bolje.
I kod mene bile Good year na 549 , trajale 20 godina , ali duplo skuplje od cultora bile pre 7 god kad sam menjao i stavim cultor i jos sljakaju.Vala i ja se cudim sto ih ljudi dizu u nebesa kad nisu nista posebno. Imao sam na traktor zadnje REKORD pa sam kupio nove CULTOR. Odmah sam primetio da hoce da se deformisu kad nekoliko dana ne radim sa traktorom sto ranije nije bio slucaj. Onda kad vozim sve mi traktor ljulja dok ga ne opteretim pa se valjda povrate i posle se normalno ponasaju. Dosta su i mekane pa ko radi po sumi recimo lakse se rasecu. Znaci guma nista posebno nego ne znamo za bolje.
Pa malo je bezobrazno od gume namenjene poljo poslovima ocekivati da prezivi rad u sumi.Cutor na proizvedenu kolicinu ims reklamacija od nekih 1%,a Trayal bolje i da ne pricam, zato Krusevljani i prodaju II klasu, koja inace u Trayalu zvanicno i ne postoji.
Pretjerano tanke, pretjerano se trose, previse rano dobiju one mikro pukotine, ripne malo deblje od igle.....Po čemu su njesra?