Gume

Mika P. ruska guma je radijalna i samim tim je udobnija u vožnji, a što se tiče rumine ona je dijagonalna i za nijansu je većeg obima u spoljnom prečniku gume.
To razumem, ali ovaj u prodaji me ubedjuje da je ruska sa 6 platana bolja i kvalitetnija od Rumske sa 8

Послато са BV5000 уз помоћ Тапатока

NEupotrebljiva ne košta verovatno ništa, al tebi, kao takva, sigurno ne treba...::namigivanje::
Polovna, s druge strane, oko 200 eura, zavisi od trenutnog stanja gume...

NEupotrebljiva ne košta verovatno ništa, al tebi, kao takva, sigurno ne treba...::namigivanje::
Polovna, s druge strane, oko 200 eura, zavisi od trenutnog stanja gume...
Treba mi da je prevrcem po dvoristu..
Kod nas ovamo,ako neko vidi da imas neku korist ili ti treba nesto..gleda samo da ti naplati..

Poslednja izmena od urednika:
Treba mi da je prevrcem po dvoristu..
Kod nas ovamo,ako neko vidi da imas neku korist ili ti treba nesto..gleda samo da ti naplati..

- - - - - - - - - -

Jeste da je vuce,ali opet ima opterecenje na gumama zbog prijanjanja na tlo...
Meni je veterinar rekao da kupim za ferdzu tigrove gume od 8 platna "ako ne kacim prikolicu"..
Koje je to opterećenje na gume (propisno napumpane i ispravne u svakom pogledu) ako ljudi s IMT539 vuku cisterne za osoku od par hiljada litara i traktor vuče bez problema, a da Belarus ne može?
Ma idi begaj bre...
Za traktore s bočnim reduktorima je druga priča i hoće "čizme" da puknu pod teretom pre nego guma...
E, živ ti ja, taj tvoj veterinar nekakav stručnjak za traktorske gume?

Ima li neko 520/85 ili 580/70 r38 da su zdrave a skinute zbog potrosenosti? treba mi da stavim na spoljne duple tockove.. ne trazim besplatno.

Poslednja izmena:
Videću kad dodjem na komp, preko tel nisam ništa našao o nosivosti na mitas stranici. Svejedno, videcu kad dodjem do kompa.

Niko osim Gorana nije uzimao uske tockove za hattata?

- - - - - - - - - -

Zvao sam VGP, nove gume koštaju 2850e sa pdv...

Koja je bolja opcija 11.2 24; 13.6 36 ili
11.2. 24; 13.6 38?

Mogu li u obe varijante po potrebi koristiti prednju vuču?

Nazad
Vrh