https://youtu.be/Ars4wsFXBVY
- - - - - - - - - -
!Gume su trajalove 6-ta godina,cetvrta klasa-zajebale vek..Ali moras da imas nekoga u fabrici da ti probere..
- - - - - - - - - -
Zadnja stranica u temi sumaratvo,imt 560 nosi Kultor gume,pa vidi..
Zadnja stranica u temi zaoravanje zetvenih ostataka,imt 560 nosi trajalove 4-a klasa stare 6 godina pa vidi..
Meni su na Imt 533 kupljen 2008 sa blizu 5 000 sati, Semperit gume zadnje ispucale sa strane,a ripne ili kramponi su u redu,nisu ispucali izmedju..
Prednje su Galaxi iliti Ruma guma ili Kultor..
Do nedavno komsija koji ne gasi imt 539 sa internacional presom i jednorednim beracem (usluge) i sve ostalo...i.a trajal,ali su njegove verovatno prva klasa..izgledaju uzasno,ali taj traktor je rob zivi..
Ovaj 560 sto zaorava trsku,Srba se zove covek i kaze da im nista ne fali vec setu godinu,4-a klasa,ali mora da imas nekoga u fabrici da probere..
Mi ne mozemo da idemo u oranje sa ovim gumama,ali nije trenutak da se kupuju solidne gume,pa cemo verovatno da uzmemo trajalove neku znj klasu pa koliko traju-traju..Mada za te pare i da kupujes svake seste godine pa se isplati?!
Skoro mi veterinar koji drzi krave rekao,ako ne kacis prikolicu kupi Tigar 8 platna?!
Najbolje ako imas para Kultor,mada moj kosija Djerekarac ima ih dve godine i kao da su se slizale na pola krampona,ali i on takodje ne gasi 539 -jedini traktor..[/QUOTE]
Ja 539 koristim za lagane poslove kosidba, kupljenje, drljanje i ode koji put u sumu sa vitlom...a prikolica i ostalo, ima jači traktor...
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока