Gume

Koje dimenzije?

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Daj link. Ima 14.9 24 malo su vece. Al ide za sad

Da. Cultor je. Pa ono cimne. Tata je narucivo gume.

Je l' može neko da mi napiše obim guma 12.4-28, 11.2-28, 7.50-16 i 6.00-16 ili bar kako se računa obim kod ovih poljoprivrednih guma. Svi kalkulatori na koje nailazim su za auto gume.

Da. Cultor je. Pa ono cimne. Tata je narucivo gume.

Idealna bi bila dimenzija 12.4 do-po meni 13.6 u vr' glave...za sledecu jesen verovatno da cemo morati menjati...a ne pada mi na pamet da dam 90 000 za 360/70/24 koje samo ima proizvodjaca Belshina.(a znas i sam kakav je njihov kvalitet)

Simke nisu sve gume istih oznaka iste velicine. Ima razlike u kalupima. Uglavnom obim racunas 2r puta Pi. Malo r poluprecnik, a Pi je 3,14. Jos da dodam da recimo precnik dobijas tako sto felnu recimo 28 pomnizis sa 2,54. Na to dodas 80 procenata od sirine koju takodje mnozis sa 2, 54. I jos jednom dodas tih 80 procenata i eto ga precnik, a onda ti je lako. Ja kad citam sta napisem nista mi nije jasno, ne znam tebi?

Srdjane to je cena za obe? Pa sta se mora mora se... Ni ovo nije resenje.

Srdjane to je cena za obe? Pa sta se mora mora se... Ni ovo nije resenje.

Da,komad je oko 46 000,ali ni to nije problem da su prave gume...ali ona go...a vise na taktor ne stavljam,em su plasticne,em neudobne,em se krune,pucaju,trose jako...

Za belorusa 820 zadnje gume 13,6x38 VOLTYRE sa 6 platana ili Rumska sa 8 platana? Vaše mišljenje?

Послато са BV5000 уз помоћ Тапатока

Imam obe fele samo 15.5 38..isti je to kvalitet..jedino sto me kod ruminih nervira je jad traktor stoji duze od dan dva treba mu bar 3 4 km voznje da dodje sebi koliko skakuce..ulegnu se od stajanja..koliko kostaju toliko i vrede..10 godina sigurno..

Mika P. ruska guma je radijalna i samim tim je udobnija u vožnji, a što se tiče rumine ona je dijagonalna i za nijansu je većeg obima u spoljnom prečniku gume.

Nazad
Vrh