Tomić Toma
Član
I Cultor ima zaobljene ripne. Nisu ravne kao na Trayalu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad sam i ja video a baš je bila lepa cena prvi dan . ni meni nije bilo logično 14.9/28 su 215(sad je i njih pomerio na 219) a ove 235 evra reko možda je neka muljažaIspravi je cenu,sad je 275eura,valjda pogresio kad je postavljao oglas.
Ja ih imam na 542 i zadovoljan sam njima ali mi ide na zivce ta garancija od 2god. sve mi tako izgleda strasno pa na akumulatore daju vecu garanciju zato me i odbija da ih kupim strah me da nebude ko i sa akumulatorima da odma po isteku garancije crknu jer nije bas mala investicija!Cultor su dobre gume,imam ih i na 2 trakrora,masne ne trose se i udobne su.
Mi smo na Fergu pre 5-6 godina namontirali Galaxy. Traktor presao kod strica i od tada stoji pod Bozijom supom. Traktor vecinom vukao doobro natovarenu jednoosovinku peikolicu i nosio Becker sejalicu a guma nigde nema ni traga naprsnucu. Kupljene u Juselu jer su tad tu bile najjeftinije.Ja imam na fiatu galaxy i skroz su popucale
420/85-34, dimenzija za koju pitas u milimetrima, obim je 4 673mm.
file:///C:/Users/User/Downloads/Ag_Databook_2013_LINKED_Feb-3.pdf
Sema sa alternativnim dimenzijama.