Cena grahorice je 150din/kg.zna li neko cenu grahorice ili stocnog graska? (znam razliku izmedju jednog i drugog samo me cena zanima )![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena grahorice je 150din/kg.zna li neko cenu grahorice ili stocnog graska? (znam razliku izmedju jednog i drugog samo me cena zanima )![]()
ee na sve je pala cena samo na ono sto hocu ja da kupim nije!Cena grahorice je 150din/kg.
NIsi u pravu za sudansku travu,kod mene se sejala godinama ali nikada se nije vratila sledece godine...nije to bas divlji sirak pa da ostane tu vecito! A sto se tice ovsa to je prava stvar i mase ima dosta....Ja te nisam razumeo sta si hteo da kazes?
25 ari sudansku travu sejes, a 20 sejes grahoricu i grasak? I to da pokosis, ostaje sudanska trava?
Grahorica ugusi sve zivo, i najbolje ju je sejati sa ovsem da bi se ona oslonila na njega da sto manje polegne, jer ovas ima jaku stabljiku.
Sudanska trava se jako tesko iskorenjuje posle.
ne znam samo kako to mislis da izvedes kad se grasak i grahorica seju 10.02-15.03. a sudanka 20.04-20.5 i to su neki optimalno rokovi koji mogu da se pomere za par dana ali nikako ne za ceo mesec(ako dodje mraz ode sudanka)u planu mije ovako< na nekih 80 ara oko 25 sudansku i 20 mesano grasak i graor.i kad to pokosis ostaje sam sudanska trava