SAMA
Moderator
Dice im plate sa 4000 na 4200,pa ce ljudi biti trezni i uvek na raspolaganju.Zalosno je to sve i jadno,a ocigledno nadlezne to puno i ne sekira.Bitan je samo EPP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa svi plaćamo porez a o osiguranju useva toje druga priča meni je pre dve god grad stuko 2h maka šteta je bila oko 200,000 din i to pred samu zetvu dasam osiguro imo bi nešto ovako ništa to kad razdelim imo sam osiguranje isplaćeno na 10godina, al od tada paradajz ,mak ,i sve te malo problematičnije kulture osiguravam bolje dati na sva ta velika ulaganja još koji din,nego gledati u nebo dal če obići grad ili ne a kukuruz i suncokret to za sada izbegavam osigurati prošle god nije bilo grada i ispade dasam dao drzavi 250 eu ako tako gledam onda se ništa ne isplati al sad na miru spavam a pored svog osiguranja ostalo je i meni neštoMa ajte ljudi, mnogi jedva skrpe za setvu, štedi se na zaštiti, na đubrivu a da još plus osiguravaju useve
Čemu onda plaćamo porez...
kad sve što treba da bude time poduhvaćeno usmerava se da nekom drugum turamo pare u džep
Molim te za stručan odgovor, da rešimo ove nedoumice. Ako sam te ja dobro razumeo, potpuno bi svejedno bilo da su sve stanice ispalile po 12 raketa, umesto po ovu 1 (jednu), u proseku? Šteta bi bila identična ovoj sada? Nisam ciničan, zaista me zanima mišljenje stručnjaka. Hvala ti na odgovoru.Sa procenjenom visinom od oko 16km, mogli su što se mene tiče i atomskom bombom da ga gađaju, ništa ne bi uradili.
Nebitno da li podržavate ideju protivgradne odbrane ili ne, morate shvatiti da protiv superćelije rakete i bilo šta drugo nemaju šansi.
Sa procenjenom visinom od oko 16km, mogli su što se mene tiče i atomskom bombom da ga gađaju, ništa ne bi uradili.
Nebitno da li podržavate ideju protivgradne odbrane ili ne, morate shvatiti da protiv superćelije rakete i bilo šta drugo nemaju šansi.
Molim te za stručan odgovor, da rešimo ove nedoumice. Ako sam te ja dobro razumeo, potpuno bi svejedno bilo da su sve stanice ispalile po 12 raketa, umesto po ovu 1 (jednu), u proseku? Šteta bi bila identična ovoj sada? Nisam ciničan, zaista me zanima mišljenje stručnjaka. Hvala ti na odgovoru.