lazarmatic
Član
imas nekog vrsnjaka iz tvog mesta da je sluzio u bujanovcu mart 2001?Vranje i Kruševac 2001 septembar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imas nekog vrsnjaka iz tvog mesta da je sluzio u bujanovcu mart 2001?Vranje i Kruševac 2001 septembar.
Ima i starijih koji su bili u G Milamovcu davne 73 godine.Eh druže ovde sama omladina, ja sam bio veza u tvom zavičaju G.Milanovac a zatim vod veze vrhovne komande BG. davne godine 1982/3.
Sigurno imam ali ko,to tačno ne znam.To ti treba da znaš skim si bio.imas nekog vrsnjaka iz tvog mesta da je sluzio u bujanovcu mart 2001?
Ima i starijih koji su bili u G Milamovcu davne 73 godine.
Veza telefonista posle obuke ostao u komandi na centrali ceo vojni rok.Pa Ti si sluzio vojsku jos za vreme Rimljana. U kojoj si legiji bio?
Veza telefonista posle obuke ostao u komandi na centrali ceo vojni rok.
Moguce kad si ti bio u vojsci da ste se tako dogovarali.U tvoje vreme se to radilo ovako:
Moguce kad si ti bio u vojsci da ste se tako dogovarali.
i ja sam takođe bio 250 RB samo drugi redosled...Jakovo,Obrenovac,Mladenovac,Smederevo,otkomanda Zuce,pa opet SmederevoOni su imali tad dimne signale.
Ja sam bio u 250. RBR, 2. divizion Obrenovac,posle 1. Mladenovac pocetkom devedesetih.Pre toga Rajlovac.Posle Mladenovca neko smo vreme provodili u Bodjanima,pa onda jedna visegodisnja ekskurzija po Bosni.
i ja sam takođe bio 250 RB samo drugi redosled...Jakovo,Obrenovac,Mladenovac,Smederevo,otkomanda Zuce,pa opet Smederevo
najbolje je bilo u Obrenovcu
bio sa 97 god. raketni divizion kod majora Šiprage
nisam znao da je gašen
raketna baterija