I poligon "Peskovi"mityoo je napisao(la):Tog stovarista se nesecam... Samo kafica i curica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I poligon "Peskovi"mityoo je napisao(la):Tog stovarista se nesecam... Samo kafica i curica...
bela crkva 96/97Arsa je napisao(la):Zivkovica ima dosta sde si ri Roberte sluzio da ne trazim nazad ?
Pokusacu da se rapitam RoberteKishRobert je napisao(la):bela crkva 96/97Arsa je napisao(la):Zivkovica ima dosta sde si ri Roberte sluzio da ne trazim nazad ?
vikendima smo bezali za pozarevac i madonu,kod markise...da istovaramo gajbice.
kish jel MADONA...ona je bila vrh znam kako su ovi odavde nasi stalno isli...bogme je i velika i lepaKishRobert je napisao(la):bela crkva 96/97Arsa je napisao(la):Zivkovica ima dosta sde si ri Roberte sluzio da ne trazim nazad ?
vikendima smo bezali za pozarevac i madonu,kod markise...da istovaramo gajbice.
nije mi poznato.ja sam bio u prvom bataljonu druga ceta.mozda je on bio u drugom.u vrscu se zatvorila kasarna kao i u beloj crkvi izgleda sablasno.do panceva ni jednog vojnika nema.steta sto su uveli civilno.u vojsci se postaje covek,i sticu se prijateljstva upoznajes druge krajeve i cujes od drugova kako se kod njih zivi,sve u svemu veliko iskustvo,nije mi zao za tih osam meseci zivota provedenih u uniformi.Spajki je napisao(la):2003-2004 Vrsac vozac t-55, Novi Sad "majevica" vozac lansera
@maki drugar mi bio u ribnici 2003 instruktor, Kupco Robert poznato?