mirmag
Član
Gardiski bataljon Dec. 97/98 telegrafista!!telnett je napisao(la):2000 / 2001 Gardijski bataljon Beograd, telefonac LINJAŠ , junska klasa 45 stepeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gardiski bataljon Dec. 97/98 telegrafista!!telnett je napisao(la):2000 / 2001 Gardijski bataljon Beograd, telefonac LINJAŠ , junska klasa 45 stepeni
Gde si klaso!mirmag je napisao(la):Gardiski bataljon Dec. 97/98 telegrafista!!
A pa bio si mi u komšiluku (Zuce). Ako si bio i na vežbi na Paljuvskom jezeru 98 , onda se i poznajemoMONTOYA je napisao(la):Jun 97/98 RV PVO Jakovo,Orenovac,Mladenovac,Smederevo,Zuce
Nisam bio na toj,bio sam na vežbi u Smederevu sept.97,u kojoj si jedinci bio tibiljana&dragan je napisao(la):A pa bio si mi u komšiluku (Zuce). Ako si bio i na vežbi na Paljuvskom jezeru 98 , onda se i poznajemoMONTOYA je napisao(la):Jun 97/98 RV PVO Jakovo,Orenovac,Mladenovac,Smederevo,Zuce
MILOŠ D.T je napisao(la):septembar 05. Svilajnac, bio na obuci 2,5 meseci prekomanda Vojna akademija bio 28 dana pa konačno na Kopaonik do kraja i skinuo se na kraju u Raškoj.
Radi kako da ne , mora da si dolazio,navracao i kod mrene u to vreme sam drzao stovariste poljomehanizacije ,na ulazu u Gradiste iz pravca Pozarevca sa leve stranemityoo je napisao(la):Ja sam bio '98 kod Arse u selu! Veliko gradiste, desetar u ceti za obuku granicara...
Arso jel radi jos Mikasa? Tamo smo cesto zalazili...
bio je jedan samnom lik iz gradista,odnosno neko selo oko gradista....Arsa je napisao(la):Radi kako da ne , mora da si dolazio, navracao i kod mrene u to vreme sam drzao stovariste poljomehanizacije , na ulazu u Gradiste iz pravca Pozarevca sa leve strane
Zivkovica ima dosta sde si ri Roberte sluzio da ne trazim nazad ?KishRobert je napisao(la):bio je jedan samnom lik iz gradista,odnosno neko selo oko gradista....Arsa je napisao(la):Radi kako da ne , mora da si dolazio, navracao i kod mrene u to vreme sam drzao stovariste poljomehanizacije , na ulazu u Gradiste iz pravca Pozarevca sa leve strane
zivkovic,moler je bio austriji.valjda je jos.