Tomix
Član
Za MAVM gledao i imaju lepe preporuke, mozda i oni dodju u obzir.
Imam jos par dana i donosim odluku..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za MAVM gledao i imaju lepe preporuke, mozda i oni dodju u obzir.
Imam jos par dana i donosim odluku..
U Ševaru sam kupovao sadnice za podsađivanje, ono po par komada da popunim mesta... i uglavnom su im sadnice bile vrhunske. Tako i jesenas uzmem 5 kom šljive, posadim, zalijem sve po propisu... krajem februara kada sam rezao šlive svih pet sadnica suve, e sad zašto... kako...Mavm i Sevar rasadnik za sad mi ulivaju neku nadu...
Ja kalemove prvoklasne placam 40 rsd.Danas sam u MAVM rasadniku u Kaću
kupio jedan kalem Demir kapije jer mi se jedna prosle godine nije primila, pa sam danas zasadio.
Cena je bila 200 dinara.
Pre isto toliko kupio sam 15 kom stenleja za 80 rsd.Ja sam prosle nedelje kupio 100 Cacanskih Lepotica iz Sevar rasadnika.. Posadjene su, sve po propisu, pala je i neka kisica pre dva dana pa cemo videti kako ce biti. Inace cena sadnica je 350 din po kom.
Drenova kod Trstenika.A gde si kupio za tu cenu?
Odlicno lepo rekao ja x3 cena. Mamv je u rangu ili nijansu skuplji.Ja sam prosle nedelje kupio 100 Cacanskih Lepotica iz Sevar rasadnika.. Posadjene su, sve po propisu, pala je i neka kisica pre dva dana pa cemo videti kako ce biti. Inace cena sadnica je 350 din po kom
4x cifra to je to.Danas sam u MAVM rasadniku u Kaću
kupio jedan kalem Demir kapije jer mi se jedna prosle godine nije primila, pa sam danas zasadio.
Cena je bila 200 dinara.
Nekada i 5 puta .Njih nekoliko se udruzilo i narucili su 1000 sadnica sljive a covek im dao na 70 dinara. Ali ono sto mi je najinteresantnije svaki gastarbajter koji je dosao u Srbiju zna sve cene u cent napamet ljudi postuju novac i vode matematiku ali nasi ljudi da li su prepusteni stihiji ili su ravnodusni ali da nema interneta shvatio bi ali za 20 sekundi preko drustvenih mreza covek ima informaciju gde je najeftiniji secer ,brasno, sadnice ,autodelovi ,cement ,letovanje i sve od igle do lokomotive .Drugo ima dosta tih foruma raznoraznih o utiscima kupaca ili eventualne preporuke i to treba pogledati. Samo sa ove teme koja ima samo 16 stranica JA SAM DOBIO ZLATNU INFORMACIJU SA KOJIM RASADNICIMA NE TREBA SARADJIVATI A IMA I PREPORUKE SA KOJIMA TREBA RADITI A SLICNIH TEMA IMA I PO DRUGIM DRUSTVENIM STRANICAMA.Pre neki dan mi covek prica posekao ceo tresnjar u 4 godini bice prekalemljavanje a znam mnoge koji su tako nastradali. Mnogim rasadnicarima je to smesno ali ovde se svaki iole ozbiljniji zasad podize kalemljenjem na licu mesta i vise niko nista ne prepusta slucaju .A sto se tice Vojvodjanskih rasadnika da covek ne poveruje na te cene kako oni rade pa razbijaju cudo. Dali je to zbog neinformisanosti ili koriste vesto neprofesionalnost svoje konkurencije ili su dosta radili na svom marketingu kako god bilo oni probijaju granice4x cifra to je to.
Pa zato sam I napisao.4x cifra to je to.