Gastronomija I kulinarske đakonije

А могли сте на крају ту да разбијете насад јаја.... Просто да вам не позли од толико поврћа. ;)

Probao sam danas ovu foru sa obrnotim plehom. Odlično mi je ispalo. Ogromana je razlika u poredjenju kad se stavi sa hladnim plehom. Mogu reći da nisam jeo hrskaviju koru u mnogim picerijama. Mislim da apsolutno nema poptrebe za kamenom ili pločom. Dobro ugrjen pleh odlično radi.

Jedino sam se zeznuo što sam u stavio u rernu skroz dole i odmah sam sir narendo. Trebao sam na srednju tu policu i sir na nekih pola pečenja. Druga će mi sad biti još bolja. Pekla se negde izmedju 5 i 10 min i mogla je još malo u gornjem delu. Taman to kad je dignem i ne stavim sir odmah.

Inače nisam mogo da je skinem sa kartona. Sreće nije mi heftalica radila pa nisam zaheftao papir tako da sam zajedno sa paprom skinuo na pleh. To bih preporučio i drugima da rade. Takodje mislim da nema potrebe da se pleh okreće naopako. Isto je i sa normalno postavljenim.

To je sve lagana hrana...
Svinjski mozak je čudo, skače pritisak, zuji u ušima, skaču trigliceridi na 30...još dodaj i juneće brizle i šlog je zagarantovan...

E za kotlić malo malo počne vetar da mi hebe vatru, ja na brzinu uzmem ženin lonac za supu i napravim sebi pećicu...e jesam nadrljao kad se vratila sa posla i vidila moj "izum".. Al radi za sve novce..

Nazad
Vrh