Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matori ne zna koliko je 3kg soli. To sto je dva puta posolio nije potrosio ni kilu. Pa u tu kanticu nema puno vise od 3kg pa vi procenite koliko je potrosio. Mada jako grubo tj nejadnako soli. Jos se pravi mangup pa kaze i 10kg soli da potrosis ne moze da presolis. Cini mi se da se spolja na par mesta gde je jace posoljeno so kristalizovala, ali verovatno se bolje pije.Cudis se za kupus ( u glavicama-kaca ) a ne cudis se sto on potrosi 3kg da usoli jagnje
1:55 ovde precizira koliko soli
jeste 5:45 . . . . onako baca sakom neravnomernoKolko sam ja video spolja nije ni solio
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Da da, moj rodjak to drzi. Uvek vrhunsko pecenje a sto je najbitnije i sveze uvek. Uvek je puno, iako ima jos jedna kafana pored.Od jagnjetine mi je najbolja u Platicevu restoran Sumski mir, uvek bude sveza i socna.
Neko i ovo voli :
Pazi, ima fora za gde se pile napuni iznutra solju i tako se peče, Probo i nije uopšte perslano čak ni ti delovi koji su dodirivali so. Tako da mogoću je da i dedino jagnje nije preslano.Kolko sam ja video spolja nije ni solio
Немој да вас ђаво тера да се примите на руску кујну, па да пробате да спремите окрошку на квасу - има џегу да вам уштопује у року од о'ма.Kuvali danas Ukrajinski boršč
Је л', а ди вам је џигерица у марамици?Klanje svinja kod drugara.. Pošto sam uglavnom levo smetalo, bio sam zadužen za klopu, i malo se motao oko oranije...
Mozda ima nerka caka u tom polu-pecenom mesu , recimo u N.pazaru na glasu cevabdzinica JONUZ takodje
priprema neke polu-zive cevape . . . . . . 14:40
doduse ovde gazda insistira na zacinima ( biber-aleva-luk ) pa mu to valjda dodje nesto kao tatar biftek
Biftek je stvarno šteta ispeći da ne bude barem rozikast unutra. Ne mora baš krvav ali roz mora da bude. Kad sam čuo da ovaj melje biftek u ćevape duša me zabolela. Od kad sam naučio da ih spremam (klasično kako u restoranima spremaju, tiganj i maslac) ne mogu da zamislim priprmu ni na jedan drugi način. Sve ribiće od svinja ostavljam za to, a ako se nekako dočepam govedjeg to je slavlje!Nemam pojma ali ja krvavo meso nemogu ocima da vidim