Sudarski Bojan
Član
Zorge bilo bi najlepše jesti nacionalna jela svud po svetu, putovati, ali pošto nije baš tako onda se snalazimo da različite ukuse približimo našoj kujni, nekad uspešno a nekad ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da naravnoЈesi li stavljao cveklu?
Pa eto kuvarica kaže da je lepo, jest da nije probala a ja joj verujemБојане, није проблем техника припреме, већ само јело. Ту окрошку као да су смислили пијани или мамурни.
Погле' сам:
Има и окрошка на кефиру, што некако можеш да протераш кроз систем, али ову са квасом... Што каже мој друг Рус, који је такође не воли: "Све састојке засебно могу да полопам, али све заједно - никако".
Ma šalim se bre kakvo crno bacanje! To su godinu dana stare, sazrevale u podrumu. I da, budj ih čuva. Pred upotrebu se samo opere najbolje puromatom. Ne diram ih bar do karja marta, a ova druga za leto. Prošle godine sam načeo kad su imale 10 meseci i nije sazrelo kako treba. Mislim bilo je ok, ali ,ožem bogo bolje. Idelno bi bilo 2 godine.Sto kaze moj komsa budj je priodni lek.Bar ce kucici da se pocaste.
Naravno da su dimljene i to doboro (za moj ukus i previše). Mada ništa im ne bi smetalo i da nisu dimljene.Da li su dimljene te sunke, nesto su blede i ne svidja mi se ta crna plesan.
Meni su najbolje piroge ili pieroge kako pisu na YT , trebalo bi da bude ukrainsko jelo , poljaci zovu ruske piroge a rusi izgleda vareniki ili tako nesto.Kuvali danas Ukrajinski boršč (tako smo našli recept na yu tube), moram reći odlično jelo ko nije trebalo bi da proba