Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrućeg . . .Ne postoji lepši komad mesa na svetu od jagnjećeg paufleka.
Glineni pa kovani,limeni previse zardja ako se nekoristi redovno.Imam sva tri , limeni nekoristimAjmo neka iskustva,preporuka za sac,kovani,liveni,glineni?
Prohrom? To onda nije sač. Eventualno može da se koristi neka tepsija koja se cela poklopi gusanim ili zemljanim poklopcem.Ima sad neki sa prohromskom tepsijom,ima i gusani?
Ja imam bosanski kovani, ako hoćeš kovani u kovanoj tepsiji ne mogu da se spremaju pite, mora aluminijumska tepsija, pa moraš da je dokupiš ako planiraš i pite da spremaš.Tu je tepsija prohrom a poklopac je nesto drugo,gus vidim da su najskuplji,kuvari valjda izbegavaju metalne,kovane( kakve vec),zbog tezine. Zato pitam iz prakse sta se pokazalo za spremanjee mesa. Zlakusu zadnjih godina promovisu bas
Tako da, ali tu si ograničen na ravnu podlogu ili zidani roštilj-ražan najbolje.Tu je tepsija prohrom a poklopac je nesto drugo,gus vidim da su najskuplji,kuvari valjda izbegavaju metalne,kovane( kakve vec),zbog tezine. Zato pitam iz prakse sta se pokazalo za spremanjee mesa. Zlakusu zadnjih godina promovisu bas
Jel nije aluminijum otrovan za jelo?Ja imam klasičan zemljani koji koristim u rerni a imam i neki aluminijumski koji je kupljen isključivo zbog veličine,jagnje od 27,28 kg žive vage plus 8,9 kg povrća staju u njega bez problema a sto se održavanja tice opere se posle upotrebe i moze bukvalno na livadi da stoji do sledećeg korišćenja.
Ne mora, ali je poželjno. U principu može to i za 2 sata na visokoj temperaturi da bude gotovo, ali to nije ni blizu onom što se jkrčka 12+ sati. Da bi jelo bilo što ukusnije a meso što mekše i sočnije treba mala temperatura a duuuuugo krčkanje. Ja uveče stavim u furunu da bi bilo za ručak idućeg dana.Jel to treba 16 sati? Mislim kakva bi bila posle recimo 5, 6 sati?