Nema tu greške, ko zna da spremi kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A "kazahstanski" novinar/glumac se zove Sacha Noam Baron Cohen jevrej rodjen u Londonu!Kazakstanski novinar. Glumcu je bilo zabranjeno da se vraća u Kazakstan nakon premijere
i sad vam je jasno zasto ga je hteo Kazahstan tuziti? Nije on napravio komediju o jevrejima, vec o kazasima kao zatucanim anti-semitima, koji zive u incestu .......Sacha Noam Baron Cohen[2] was born into a Jewish family[3] in the Hammersmith area of London on 13 October 1971.[4] His mother, photographer Daniella (née Weiser), was born in British Mandatory Palestine in 1939.[5][6] His father, editor-turned-clothing store owner Gerald "Jerry" Baron Cohen (1932–2016), was born into a Belarusian Ashkenazi Jewish family in London
Pa kako gde? Pa u Kazakhstanu gde hoćeš..Specifican humor
Vrhunska komedija.
A gdje ima ta kazajs.. janjetina ?
Vecina komicara na teveu su njihovi,reditelji,scenario i slicno.Ali o tome nesme da se prica!Bila je i neka afera u holivudu kad je to glasno izjavljeno.A "kazahstanski" novinar/glumac se zove Sacha Noam Baron Cohen jevrej rodjen u Londonu!
Sacha Baron Cohen - Wikipedia
en.wikipedia.org
i sad vam je jasno zasto ga je hteo Kazahstan tuziti? Nije on napravio komediju o jevrejima, vec o kazasima kao zatucanim anti-semitima, koji zive u incestu .......
Nemogu da verujem da ni u Bajkonur nemožeš otići a da se ne sazna..Mirosti ,da nisi popravljao lansirnu rampu?
Ni ja ga ne volim...uglavnom kuvam šareni,al ovaj bio na stanju...i zeznuo sam se ,bolje da sam otišao i kupio drugi,al sremac jbg greota da se baci...Za butkicu lajk,a beli pasulj baš i ne volem.Zeleni je zakon.