Jel to spremanje hrane po principu zidane Vurune?Meni je zanimljiv onaj Američki Smouker sistem, sada je pala cena gvožđa pa bi možda i sklepao jedan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Princip zidane furune.Samo sto je ovo na tockovima i moze se nositi u vecem gepeku ili autoprikolici.Stane u tepsiju celo prase do oko 25-28kgJel to spremanje hrane po principu zidane Vurune?Meni je zanimljiv onaj Američki Smouker sistem, sada je pala cena gvožđa pa bi možda i sklepao jedan.
kralj Aleksandar je u jednoj kafani probao škembiće i nikad bolje nije jeo, onda su dvorski kuvari pokušavali da spreme, ali nije to bilo to.Dal da ih kuvam jos jednom ili ne
Meni se čini da si obario meso. Tečnosti bi trebalo da imaš na sredini nakon čega vadiš parčad ka krajevima kako bi se ocedila i zapekla.Pa stavio sam malo masti i vode,pa sam dimstao dok voda nije uvrila zatim sam malo meso zapeko pa dodao jos malo vode... Onda sam hteo u sredinu da dodam krompir u povrce ali sam odusto jer je sve nesto pocrnilo... i ta moca a i meso delimicno.