topalovic
Moderator
Po rubovima ce biti ostecenja u vidu zutila ali ne bi trebalo da bude vecih problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je kod vas trenutna cena?semberac je napisao(la):kakva je situacija u salati na ovim minusima,ako bogda da otopli moja za vikend ide na tržište, i cijena se popravila
u bijeljini se prodaje u kartonu od banana,18 kom 180-200gr/kom cijena je danas bila 10km. 1km=53 dinara.,a oni je prodaju na malo po0,80-1km/kom.kakve su cijene tamo?sasa j je napisao(la):Koja je kod vas trenutna cena?semberac je napisao(la):kakva je situacija u salati na ovim minusima,ako bogda da otopli moja za vikend ide na tržište, i cijena se popravila
Pa naravno nije mi se deslo jednom nego milion puta castis pice kad budem dolazio u zrenjaninEdi je napisao(la):Poštovani forumaši,
salate mi je ostalo nekih pedesetak glavica, prodao sam po 30 dinara, toliks je bila cena i na pijaci.
Ono što me je najviše oduševilo kod moje salate, Sun star, je to da je ujutro bila smrznuta i sećate se da me je to izbezumljivalo. Međutim već do podne bi se otkravila i ko da joj ništa nije bilo. Tako je bilo i jutros! Čekao sam sunce i otišao da narežam naručeno za prodaju.
Topaloviću bili ste u pravu počela je da žuti na donjim listovima kao posledica smrzavanja. Inače joj ništa ne fali.
Srdačan pozdrav, Edi.
p.s. počinjem sa setvom paradajza Big bif-
Edi je napisao(la):Poštovani forumaši,
salate mi je ostalo nekih pedesetak glavica, prodao sam po 30 dinara, toliks je bila cena i na pijaci.
Ono što me je najviše oduševilo kod moje salate, Sun star, je to da je ujutro bila smrznuta i sećate se da me je to izbezumljivalo. Međutim već do podne bi se otkravila i ko da joj ništa nije bilo. Tako je bilo i jutros! Čekao sam sunce i otišao da narežam naručeno za prodaju.
Topaloviću bili ste u pravu počela je da žuti na donjim listovima kao posledica smrzavanja. Inače joj ništa ne fali.
Srdačan pozdrav, Edi.
p.s. počinjem sa setvom paradajza Big bif-
siki2 je napisao(la):Edi je napisao(la):koje sorte seješ ,ako nije tajna?
semberac je napisao(la):siki2 je napisao(la):Kod mene nema nikakvi tajni. Sadim temptation i floreal kristalke vanjske Engi kristalka za plastenik Santoro puterica vanjska i Imigination puterica za plastenik sve od Enza Zaden.Edi je napisao(la):koje sorte seješ ,ako nije tajna?
Hvala ti siki na preporuci a i ja sam primjetio da su Enza salate veoma podlozne bolestima.Probacu da nabavim SANTORO mada RZ kod nas niko ne zastupa.A sto se avatara tice pa bio mi je prilicno neozbiljan.