ssseva
Član
Koja salata je bolja za jesen ,sunny ili sanstar? i koja je najbolja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
holland angro, nickerson-zwan. evo link. mene zanima ima li ko kakva iskustva sa tim salatama?Dali je netko koristio Slavol u proizvodnji salate.
@ Edi evo da mi malo pojasniš spomiješ sorte sunny i sanstar ali nikako nemogu da ih pronađem čije su to salate. Jesu otvorenog ili zatvoreng tipa jesu li kristalke ili puterice.
Pozdrav.
npr? koju preporučuješ?
Ovdje kod nas ga ima koliko hoćeš,a uopšte nije skup. Galon od 5l košta oko 20 eura
RZ salate imate u Bijeljini,ja prošlu zimu radio markiz od RZi sasvim sam zadovoljan,cijena 5000 sjemena= 60 km.
1euro=1,95kmSamo upiši na tražilicu ............. oni su zastupnici kod nas a imaju odličan katalog pa možeš da vidiš cjelu ponudu koju imaju od salata do ostalog povrća a Rz je vodeća tvrtka u svjetu što se tiče salata.
A koliko eura je jedna km.
Moja isprika pročitao obavjest i uredio poruku koga zanima nek pita na pp.
Topaloviću Ima otvorenog poluotvorenog i zatvorenog koju nitko neće i ima od svih kuća imam katalog od enze zaden, rijk zvan, am agro i ako te zanima pošalji adresu na pp ja ću ti poslat kataloge meni netrebaju. Svake godine dobijem jedno brdo kataloga.siki2 jel ima tamo kod vas batavije otvorenog tipa i ako ima od koje semenske kuce ........