mindjušar
Član
Nije ni registrovan u pšeniciČujem da se Retengo naveliko trazi za psenicu.Cak i kod Matijevica rade neke kombinacije sa njime.O cemu se tu radi?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ni registrovan u pšeniciČujem da se Retengo naveliko trazi za psenicu.Cak i kod Matijevica rade neke kombinacije sa njime.O cemu se tu radi?
Verovatno ima smisla,jer utiče i na rast biljke,tj deluje i kao regulator rastaPa sta ako nije registrovan?Znas kad bi Matijevicevi momcovi radili sa necim a da tako ne treba???Skoro pa nikad.Svaki dan vise po njivama.....
Uzeo Prizmu za prvi tretman i Sekator.Drugi tretman će ići Duett Ultra iz domaće radinosti.
Verovatno ima smisla,jer utiče i na rast biljke,tj deluje i kao regulator rasta
Imam kući 5litara,pa ću probati![]()
Epoksikonazol imas samo u Excorti koliko ja znam. Pakovanje od 0.5l. Da ides sa epoksikonazolom nece izaci nista jeftinije nego original Duet.Druškan grubo izračunano izađe oko 1.000 rsd po k.j.Računao sam sa akt.materijama Propikonazolom i Tiofanat metilom u kombinaciji a nisam se raspitivao o cenama fungicida sa akt.materijom Epoksikonazol.