Одем данас до фирме на Смедеревском путу на љубазни позив продавца да видим Фотона и да ми објасни разлику између Фотон и Фотон Ловол. Имају само 604 изложен. Каже да је сличан са димензијама као 504. Оно је стварно предивно! Чак и није тако велик мада бих мањи. ИМТ 560 којег имам једног али без предње вуче је веће од 604 а нема толико простора као овај унутра. Кабина је екстра унутра. Има и шибер
Мало је незгодан улазак и излазак али то можда што је близу био овај Џон Дир па је мало сметао. Има леп звук мотора. Мењачи су ме одушевили. Тако сам имао само на доста већим тракторима. Прегледност је одлична и уопште нема оног осећаја спутаности унутра. Ерос би без проблема могао да се шета по кабини
Вуча за приколицу се може подићи више што ми је битно јер имам двосовинке приколице.
Убеђен сам да хлађење које има на ова стакла не могу ништа охладити без климе. За 504 је доплата за климу 900 јевра.
Његово лично мишење је да је боље узети 354 Фотон Ловол него 454 Фотон. Каже да је доста тога унапређено у самом трактору у верзији Ловол.
И тако од 354 дођосмо до 454 па на крају и до 504. Па буди паметан и одабери