Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да, виђам већ пар година тај дизајн код малих "Фотона", са том сребрном штрафтом на хауби, а фотка која си окачио је вероватно негде из Украјине (можда и Русије) јер на плацевима њихових дилера често имаш заједно и "Фотона" и оних зелених "Черија" у позадини, којекаквих "Донг Фенгова" или "Шифенгова". Код њих је то популарна класа трактора јер је то данас оно што им је раније био "Владимирец" - компактни трактор од 25 коња. Иста фора са старим навикама је и код нас - кој' ће нам мањи трактор од "Ферџе" и потрага прикључака који су за трактор снаге мање од његових четр'ес' коња.Јеси видео ону 254 Ловол
Па не баш. Мада на прошлом сајму ми се баш допао један такве конструкције. Безобразних 90кс?! Као сумо рвач када спусти тежиштеКако је кренуло, још ћеш да пазариш "Тому Здравковића"...
Zorge, hvala puno na lijepom opisu.
Nadam se da ću to riješiti.
A i nadam se da jeste zbog manjka ulja.
Znam, znam. Savladao sam dizanje haube.
Povuče se ručica sa strane i digne se cijela hauba. Ali zalud, ne nađoh posudu.
Mada iskreno, samo površno sam pogledao jer mi jedan kao "majstor" reče telefonom da to fali hidrol tamo pozadi đe se sipa za cijelu hidrauliku. Mada mi je i posteno rekao da dođem traktorom pa će on pogledat, al ja nemadoh vremena i tako to ostade.
No dobro, kupit ću to ulje kad opet krenem na selo i usut. Sad kad znam da sigurno postoji posuda, sigurno ću je i nać.
Hvala.