sova
Član
Pa zasto ne rece covjeku prije, a ne sad posto je pazario?i jel si uzeo traktor alene..??nibi da pricam price al mislim da si se usrecio sa njime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zasto ne rece covjeku prije, a ne sad posto je pazario?i jel si uzeo traktor alene..??nibi da pricam price al mislim da si se usrecio sa njime
jbg juce sam usao na tu temu otkud sam mogao daznamPa zasto ne rece covjeku prije, a ne sad posto je pazario?
Pa racunaj da on 4om ide 35 a 3om je tu negde sa 539 i znaci uporedjuj ih tom brzinom kako idu, samo treba ici u brdo sa zaletom i ide on, a za anslag ne bih znao kod fotona i jinme nije isti prednji most ali jinma ima jako dobar anslag za duplaka. Ovde ima dosta fotona i svi su zadovoljni, bas je drug uzeo neki dan fotona 454 i kod njega je 540 i 1000, mislim da ih ima i sa 540/1000 i 540/720, 720 najbolji kardanZnači četvrtom može nizbrdo i po ravnomNa ovom fotonu je kardan 540 i 1000 obrtaja,primetio sam da ima mogo mali anšlak ,jel tako i kod vas?
Znaci samo na one 3 capne sto su za vucnu tu da jos dostelujem? Kardan se lako pali na prazno kada nema prikljuceno nesto na kardan ali da ima nesto krcao bi sigurno jer kada se upali ne reaguje na stiskanje kvacila uopste a rucka radi kako treba.Onda treba malo na capnama doštelati.Prvo provjeri ručku od kardana,tamo gdje se spaja sa osovinom koja ulazi u diferencijal.Ako ima tu spoj zna se olabavit pa nemože se uštekat.
I ja sam tako mislio ali vidim da nije, sa prikolicom ce ici za nijansu slabije, sa praznom prik ide trecom i cetvrtom asvaltom bez problema, makadamom drugom nemas gde brze hoces iz sedista da ispadnesMa jasno mi je to što pišeš,ali ipak to je traktor od 50 konja trebo bi da ujeda četvtom , šta će da bude kad zakači prikolicu?