alen1972
Član
E i ja sam primetio da su brzine problem, i stvarno je u sporim traktor jak, ja sam probao da orem prvom ali nema sznse gusi se a 4 sporom ide kako hoces, prima gas ko lud
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Glupo ga je uporedjivati sa 539 ili 560 ipak su to traktori bez prednje vuče. Uporedi ga sa 549 ili 550.Oni jesu malo lijeni u vecim brzinama u brdu, ali u odnosu na 539 ima bolji mjenjac, ali netreba zanemariti ni to da je on 700 kg tezi i ima duplu vuca tako da je znatno optereceniji nego 539.
Ali je na ravnom znatno brzi od 539, bio pun ili prazan.
Neki kazu treba mu dobar gas, ja sam punu prikolicu preko 4t, cetvrtom vukao na 1200 obrtaja po ravnom.
Sve u svemu mozda je uz brdo 539 sa prikolicom brzi, ali on tu prikolicu van puta vuce i nagoni gdje 539 i ne samo 539 nego i svi do 560 nemogu ni zamisliti.
Sto se tice brzina naj veci raskorak je izmedju 4 sporohodne i 1. direkt, moze on i prvom da ore ali je to prebrzo, a cetvrta opet malo prespora.
A ja recimo nebih mjenjao Europarda 454 za IMT 549, da nepricam Europarda 524 kakvog stric imaJa ipak nebih menjao 549 dv za kineza.
Probaj moze likoji snimak, daj neki link za fejs