Baš sam imao nameru da pazarim jedan 504 ali posle probe i posete par ljudi koji ga imaju video sam da to nije puno bolji traktor od IMT-a sem što ima reverzer ostalo otprilike na nivou 549 sa duplom vučom, i cena je tu negde. Jednostavno možda sam previše očekivao. Naravno ne kažem ja da je to toliko loš traktor ima sve što je neophodno: solidnu kabinu, mada i dalje bučan, prednju vuču sa dosta dobrim mostom, težinu, kompresor, hidro izvode. Ali jednostavno očekivao sam bolji menjač koji je izgleda najslabija tačka ovom traktoru, manju buku i nešto bolji kvalitet tj da traktori izgledaju malo pristojnije posle par godina eksploatacije. Sa druge strane takođe sam gledao 604 ali voćarski model posle nekih 800 sati i oko nepune 2 godine i mogu da kažem da me razočarao, opet je sve od opreme tu, takođe dobre dimenzije i dovoljna težina ali je kvalitet izrade jako nizak, traktor je imao par većih problema koji su rešeni u garanciji ali svedoče o kvalitetu, takođe dosta ručica i poluga zaribalo, teško radi, reverzer naopako, ručice zbog tesne kabine jedna preko druge i sl. Naravno ovo su konstatacije koje sam ja izveo i to je moje mišljenje.