ZICAPROM
Član

Takođe nije mala stvar besplatan prevoz do kupca, meni su recimo u Agrovojv. 2013. kad sam kupovao traktor naplatili preko 400 eura da mi dovezu traktor, naravno preko redovne cene.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
за цену си добио информацију, она је иста више од 1. године, оно што је битно у новом фотону 454 за разлику од предходне серије бука у кабини је знатно мања.Ja imam u planu fotona 454 da zameni ferdzu ,koja je cena Sada novog?
Da li je ovo uzeto preko Fruits&berries-a tj. uz njihovu i državnu subvenciju, i ako jeste da li si dobio povraćaj. Inače bili bismo ti zahvalni da napišeš neke svoje utiske o traktoru i sl, bez obzira što je skoro kupljen, i ako može neka slika iz kabine. Neka je sa srećom i puno bezbrižnih radnih sati.
Na sajmu u Novom sadu ove godine je u kabini bio drugačiji deo za klimatizaciju, sada je verovatno uz poboljšanu kabinu po pitanju vibracija promenjen i taj blok, inače sad mi se više sviđa. Interesuje me jesi li video gde se nalaze filteri za vazduh u kabini, verovatno ih ima, tj. sa koje strane uvlači vazduh i gde se sipa gorivo u ovaj traktor.
![]()
Ljudi, primećujte li napredak u kvalitetu( i dizajnu) kod Kineza u odnosu na pre 5-6 godina.
Aovi iz IMT-a hoće pare od drzave a da proizvode 539 ko pre 40 godina.
Izgleda da u EU Foton prodaju traktore bez ove budze od uljnog filtera,tj sa suvim.
HVALA!!!! Ja do sada nisam imao nijedan, mada ima vremena jos je nov.
Zasto foton a ne yto![]()