Leteče ležajeve smo ostavili mada su malo dobili lufta,ali majstor je tražio po katalozima i negdje pronašao da dimenzije pašu od nekog lamborghinija,a original leteče nismo mogli naručiti jer nigdje na motoru i svim papirima nismo mogli nači broj motora jer ovi iz tvrdke neču naručivat dijelove ako neznaju broj motora jer kažu da ugrađuju tri vrste motora u te tipove.Gumice smo kupili standardne to ima u svakom dučanu,a dihtung glave je kineski,i tih su nekoliko imali u trgovini,evo prije neki mjesec je opet bacio vodu i kompresiju kroz dihtung,srecom nije u ulje pa nije bilo neke veće štete,ako se to dogodi opet morat cemo brusit glavu i opet probat,i vidjet kako ce to funcionirat,inače dijelove koje nemaju na lageru,oni se dovoze dva puta godišnje ili po narudžbi a ta nas je za spojničku stajala tri mjeseca,za to vrijeme sam kod strojobravara drugu napravio.Što se tiče buke,jako je bučan,motor ne toliko nego mjenjač,ali eto srečom za sada sa mjenjačom nisam imao problema.Ja imam puno zemlje i stoke,imam rusa 952.2 torpedo deutza 40 06 i toga fotona 404 ali je mnogo jači od torpeda,ipak ima prvi pogon i teži je,imam puno gnojovke i derem ga po 5 dana bez prestanaka ca cisternom 3000 litara po svakakvim uvjetima,dok sa torpedom mogu samo dok je suho,osim kaj je dosta brži od torpeda pa mu je u četvrtoj sasvim dovoljna ta litraža,možda malo i preteška,dok je torpedo sporiji pa ne osjeti u najbržoj jako tu cisternu,ali kad je blato bolje ne sa njim,ali foton ju vuče do osovina kak se kaže,i jako mi se sviđa što je veoma okretljiv,ko mali imt,za kositi,brat kukuruz odličan je,eto prošle godine sa deutzom nebi mogao brat na nekim zemljama uopče,ali sa fotonom sam samo jedanput zagrezo,a sa torpedom morem doči samo pogledat zemlju a ne brat po takvim uvjetima.Ali kak ce jos dugo neznam,vidim da nekima tu iz foruma izdrže i po 2000 radnih sati,a meni na 650 več tri popravka i godinu dana popravka,a dvije godine je star.