Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kada može da se kupi gde može, ja ne mogu ništa sam da radim, onaj što sam pokazao radili mi drugi košta đavo i po, samo tepsije 100 eura.igorp93 je napisao(la):Ja mislim da je mnogo skupo,za te pare mozes da dobijes triput vece kaveze istog kvaliteta.
zima je napisao(la):Bravo Bravo ima tu svega i svacega Dali ti se medjusobno pare u tom prihvatilistu ?
Laske je napisao(la):Dr.Djapa
U sredini kaveza onaj crno beli veliki zec jel zekan ili zecica,jel mesanac?
SasaK je napisao(la):Dr.Djapa Da li smeta zima i hladni dani ovim napolje kunicima,da li imas uginuca mladih kad su u tim kavezima,zimi??
Laske je napisao(la):Dr.Djapa
imam istu takvu zbog toga sam te pitao i moja isto koti po 6,7 ali ih sve lepo odgaji
kopajko je napisao(la):Jasle i hranilica se mogu napraviti profi a evo i kako opet kradem Megijeve slike nadam se da se nece naljutiti
kopajko je napisao(la):Evo jednog mog tutoriala za izradu hranilice za kunice u varijanti sam svoj majstor. Niste u obavezi da je potrazite u knjizari slobodno je stampajte umnozavajte necu nikog tuziti za autorska prava Tutorial mozete skinuti sa sledeceg linka:
http://ifile.it/1v4isge
Kad otvorite link treba da kliknete na dugme Request download ticket tada se ucita ponovo stranica zatim kliknes na dugme Download i onda skida izabranu knjigu.
pozz od vaseg kopajka aka Pajko