Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto sam jos neiskusan u ovom sportu zanima me dali u tom ogradjenom prostoru gde bi bilo vise zenki i jedan muzjak moze biti vise kotilica . Dali bi druge zenke ili muzjak dirali druge zecice u kotilicama .barakuda je napisao(la):Mislio sam da u grupu od 10 zenki pustis jednog muzjaka (onog najboljeg).
Vise muzjaka siguran sam da nebi funkcionisalo zajedno posto bi bili strasno teritorijalni i izbijale bi tuce.
O kojim kunicima vi raspravljate, koliko je meni poznato barakuda drzi cincile a one zive u kavezima familijarno 4-5 zenki i jedan muzjak. najbole ga kontaktirajte na PP.Laske je napisao(la):Zavisi koliki ti je taj prostor Muzijak obicno davi male zecice a i zecice jedna drugoj pobacaju zecice iz kotilice.
OK. hvalaLaske je napisao(la):Zavisi koliki ti je taj prostor Muzijak obicno davi male zecice a i zecice jedna drugoj pobacaju zecice iz kotilice.