Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala svima na lepim rečima.A što se tiče duplog rama,namerno sam se odlučio za pocinkovanu žicu od 4mm da bi mogao da podižem gornju mrežu po potrebi,a i lako se rastavljaju ako zatrebadeve je napisao(la):Dobar posao nema sta, samo si mogao umesto duplog rama od zice da ides sa jednom sipkom i na nju da vezes dve strane, manje materijala i manje posla.
Kavezi na sprat su u planu,ali u drugoj prostoriji.Zasad, dok su ovde(bivši svinjac)ne nameravam da podižem sprat,jer nemam mesta za kante sa vodom.A za lampu si u pravu.Služi za grejanje gnezda.zima je napisao(la):@chiko zasto nestavis kaveze na sprat cini mi se da ti je gore ne iskoristeni prostor a dole naka guzva ! Sta ce ti ona lampa ?Grejes gnezdo?
Ja mislim da to nije skupoNebojša-M je napisao(la):Našao sam na internetu ovaj kavez na tri sprata 90x50x40 piše da je sa hranilicama pojilicama i tepsijama za 11000 din.