Fendt

Skup je to traktor za nas malo preduvana cena sto se mene tice

prave masine nema sta,jaki,izdrzljivi,udobni i sto je naj bitnije nisu veliki porosaci,ja imam dva 600ls od 90ks i 614lsa od 155ks,saljem slike samo da provalim kako :sta:

dali zna neko da mi kaze nesto vise o fendt-u 312 vario TMS..........
r7u8f5.jpg
....hvala unapred :cao:

A ja proletos cuo od druga sto je radio u firmi sto zastupa Lindner traktore da je jedan imao problema na fendt-u sa menjacem posle 600 rs ja mislio da me zavitlava :sta:.Ma to je sve sad massey i fendt isto ko i steyr-case-new holland i same-deutz.Jako nezgodno kad im bubnes ogromne pare pa ti traktor rasturaju na pola a on ni 1000 rs. :zli:

Pa na 3 000 - 5 000 komada jedan mora stat i na 800rč, pogotovo kod nas na balkanu, gdje dolazi samo ''najbolja'' roba.
Pogledaj koliko rusa stane u prvih 1000rč, jel bih pogriješio ako bi rekao svaki treći?

Serije traktora bilo zapadnih ruskih ili domacih iz 70-tih i 80-tih godina po kvalitetu nemoze da se poredi sa danasnjim.Evo primer kombinat kod nas radnici su oko 2000 godine poceli da voze John deere 8100 i slicne serije eno i dan danas pice kaze mi traktorista da su to bas iz amerike uvezeni onda kaze odavno mu je sat prebacio 10000 rs pre mesec dana ih video u oranju pitam traktoristu kaplje ti nafta na cevi do pumpe sto nepopravite a kaze nemozemo da stignemo sef kaze samo teraj samo menjaju ulje i neke sitnice ali motor i menjac su ekstra a ovi noviji sad nemogu da se porede zasto neznam kaze da se dosta cesce kvare nemogu da izdrze toliko radnih sati ko ovi

nikola94 je napisao(la):
r7u8f5.jpg
odes na Fendt sajt http://www.fendt.com/int/
i kliknes na "Configurator" (desno, dole)
i odaberš model koji te interesuje i oprema koja te interesuje....
iii to ti je okvirna cena
tamo pise da je fendt312 --- 89229eura standardna oprema
Ti mozes i nesto da mu skine pa ce biti jeftiniji ili da se cenkaš sa našim dilerima pa mozda dobijes nesto bolju ponudu, mada :))))

IPON je napisao(la):
nikola94 je napisao(la):
r7u8f5.jpg
odes na Fendt sajt http://www.fendt.com/int/
i kliknes na "Configurator" (desno, dole)
i odaberš model koji te interesuje i oprema koja te interesuje....
iii to ti je okvirna cena
tamo pise da je fendt312 --- 89229eura standardna oprema
Ti mozes i nesto da mu skine pa ce biti jeftiniji ili da se cenkaš sa našim dilerima pa mozda dobijes nesto bolju ponudu, mada :))))
...hvala

Nazad
Vrh