Fendt

IMT-550 je napisao(la):
cicimoric je napisao(la):
IMT-550 je napisao(la):
Neznam tacno , ali cini mi se da su cene Fendt-ova kod nas nize , bar koliko znam za 312 a i 936 ... :sta: ::svaka cast::

bas tako i ja sam to primetio jos odavno

bila reklama u poljoprivredniku 936 je kostao 172.000 eura ako se dobro secam a tamo u konfiguratoru je 240.000 eura
Eto , ipak sam upravu , pa znam iz pouzdanih izvora od Zike Ostojica iz Uljme ja mislim da znas na koga mislim , da je prosle godine znaci 2010 u maju kupio 936 i na 5 godina sa lizingom ga izadje oko 200000 tako da je kod nas Fendt jeftiniji :haha: :haha: :haha: naravno u odnosu na konfigurator... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Zika Ostojic vozi John Deer-a a Bata iz Uljme je kupio Fendta 936.

e to je istina :ppozdrav: izvinjavam se nismo se dobro razumeli istina je za 200000e a traktor je kupio bata ljupko i borko vlasnici pg dragoj iz uljme , preko od bivse masinske radionice na glavnom putu.i sada je isao za badnjak sa fendom

Evo momci danas sam na jednoj izlozbi naleteo na ovo.

2i0eqg0.jpg

To su traktori koje nije hteo da primi francuski otpad , jer su prestareli. Pa je posle naleteo nas Jugovic i pocistio smece ispred otpada.

Traktor kome je motor pri kraju , menjac i hidraulika . Taj traktor na zapadu se baca. Nema cenu za prodaju. ovako jeftine traktore nema ni na Agriaffaires. Znaci da tu nesto ne stima.

To si lepo reko bar ovako na oko. Evo ja sam bas pozvao. Imaju iskljucivo robu iz F , nesto malo iz B i po neki kombaj iz A. Iz CH nemaju nista. :ppozdrav:

Pa meni su se učinili relativno jeftini.Nikad nisam trgovao sa njima pa reko ajde da postavim da vidim Vaša iskustva.
Dragan82 sve to što se odande dolazi je relativno smeće.Ali to je smeće za njih ,a ne za nas.Kod nas takve stvari rade još godinama.Pa i fendt od 100 i kusur konja da kupiš za 8000 evra pa koliki god da je krš imaćeš dobar traktor kad dodaš još 4000evra na njega.Na taj način bi bar znao šta voziš, a daj mi ti tvoju ponudu za takvog fendta.I opet ne znam šta sam kupio jer je isto "smeće" kao i ovi iz oglasa.

I to ne za sve.
Sacekajmo mozda se javi clan Tomybrzic pa nam kaze zasto je prodao fenda kog je kompletno uradio za sebe,imao je u planu da ga vozi mnogoje ljet e sad jel ga prodao iz prostog razloga sto je imao ::novac:: pa resio da uzme nov traktor ili je nesto drugo u pitanju.

Pa i to je moguče.Onaj jedan je čak i na stranim tablama.Mislim da su ove slike rađene kod nas i da su ti traktori već tu ali...

Ovako stoje stvari,traktori su ovde doterani,ocarinjeni imaju sitnih nedostataka covek mi lepo rece samo sam ja zurio(studentski minuti poziva :D ) neki imaju da se farbaju,jednom ne radi rikverc,jedan iskace iz 2i3 brzine,znaci treba uloziti ali su za te novce ovde i ocarinjeni.

ovaj sa kasikom fendt je bio zapaljen ,samo je nalickan i iskace iz druge brzine..menjac treba da se otvara...bio je bez kabine pa mu je kabina naknadno stavljena...... a motor tvrdi da je uradio generalnu sve mi to sumnjivo :sta: :sta: :ppozdrav:

Kako god bilo gledam onaj jedan 165 ks za 6000 evra.Pa taman da se i još toliko uloži u njega nije puno.Sve su to serije sa MWM motorima koji se ako rade i veoma-veoma su dugovečni i dobri.

Te mašine i traktori se nalaze u debrcu kod Šabca kod braće Arnautović,dolaze stalno u Rumu,bio kod njih pre mesec dana jurio rasturivač veštaka,taj fend 614 je 15000e i prlično je isteran i mnogo love,dobar košta 20000e,a za ostale je tačno to što ste napisali,312 je u solidnom stanju,kao i dajc kombajn bez kabine i monosem sejalica za kuruze koga interesuje:cao:

Nazad
Vrh