FENDT 716 BLACK BEAUTY
Novajlija
FENDT 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
worm je napisao(la):a kako je za delove za motor, rede li se jos ti motori i gde i koliko bi tako izradjeni motori mogli jos da izguraju ako se dobro odrzavaju, znas li mozda kakvi su potrosaci
Post je spojen: [time]1290756978[/time]_________________________________________________
poznas li mozda nekog ko ima ovakav traktor, da li su zadovoljni sa njima
diklofen je napisao(la):Ja na renaultu imam MWM motor kao i većina fendova od 100 i kusur konja.Što se delova tiče sve se može kod nas naći pa recimo da napomenem da su mu filteri za gorivo i ulje indentični kao na IMT539.Što se potrošnje kod mene tiče ,evo nek primer bude ovogodišnje oranje,ne troši ništa više od novog rusa 1221.3 ili Case pume 155.To su primeri iz mog atara i konkretni su.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Sta znaci oznaka P kod Fendt 200 vario serije ?Za V i F znam ali ne znam sta znaci P.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):V i f su za vinograde i vocnjake a P opet ne znam za sta je
Zoran Kostović je napisao(la):@slatix
Jel ti to firma obnovila mehanizaciju?